Любовта между тези зодии е неизбежна



Цял живот търсим подходящия за нас човек и се надяваме открием ли го, да остане с нас завинаги. Характерът на човек зависи много от зодията му. Вижте кои са най-подходящите зодии за вас и тези, с които е малко вероятно любовта да се запази за дълго.


Ето и какво се крие зад всеки цвят:

1. Супер подходяща комбинация. Имате общи виждания и разбирания, но в същото време сте достатъчно различни, за да поддържате тръпката. Абсолютен синхрон, дори спречкванията ви по-скоро подсилват страстта, отколкото да ви отблъскват един от друг. С много малко усилия ще се превърнете в идеалната двойка! И да, любовта между вас е наистина неизбежна.
 

2. Имате шансове за силна и истинска любов! В леглото също си пасвате чудесно. Но ще трябва постоянно да разнообразявате връзката си. Характерите ви са сходни, а това може да е предпоставка за скука и усещане за безперспективност. Говорете си честно и открито и всичко ще е наред. Малки изненади всеки ден, ще ви се отразят чудесно.

 
3. Между вас има много хармония. Проявявате разбиране към нуждите на другия, макар че се случва и да си спретнете скандал като от сапунка. Но най-хубавото при вас е, че не само сте партньори в любовта, но и истински приятели. А това е стабилна основа за щастлива връзка. Само внимавайте за романтиката! Не бива да я пренебрегвате, защото без нея има риск отношенията ви да станат по-скоро платонични.
 

4. Вие сте абсолютни противоположности! Но пък всички знаем, че именно те много силно се привличат. Много силна страст има между вас, но едва ли ще се справите със сериозна връзка. Просто в един момент тези различия ще излязат на преден план. Ще изживеете и хубави, но и много лошо емоции едновременно. И ако не вземете мерки, от страстни любовници може да се превърнете в страстни врагове.
 

5. Много трудно се разбирате помежду си. Често ще ви се струва, че живеете сякаш в два различни свята. Вие сте точно като двама непознати, останали за минута насаме. Какво да си кажете, какво да направите? Неловко е! Отношенията ви изискват доста усилия и трябва наистина да имате силно желание да сте заедно, за да ги запазите.
 

6. Първо, между вас е почти невъзможно да има страстно привличане (макар, че се срещат изключения). Много общи теми и черти имате, ще се разбирате добре и ще водите интересни разговори. Но просто онази тръпка няма да я има. Най-добре е да запазите отношенията си само до приятелство, защото след евентуален секс после ще ви е трудна комуникацията.
 

7. Тотален сблъсък на темпераменти! В началото ще ви бъде супер интересно и вълнуващо, но съвсем скоро ще започнете да си мислите, че е трябвало да се срещнете в друго време и при други обстоятелства. Просто защото всичко е срещу вас! Прекалено много предизвикателства, прекалено много компромиси и толкова малко разбирателство. А това трудно се издържа.



Източник: Актуално





Коментари

горе