Думите, които правят водата вълшебна и лековита



Още от приказките знаем, че водата е „жива“ и „мъртва“, че тя може да съживи човек. Нереално вълшебство? Оказва се, че нашите предци без да имат висше образование или лаборатория са знаели истината, която учените днес откриват благодарение на технологиите.

Глътка за здраве

Според статистиката най-много столетници има в Япония. Според тях тайната се състои в изпиването на чаша вода на гладно. Това твърдение и потвърдено от асоциацията на японските лекари.
Съгласно японската лечебна методика сутрин на гладно трябва да се изпиват четири чаши вода. Така само за месец може хидротерапията може да подобри състоянието при диабет, за две седмици при гастрит и да изчисти организма от шлаките и токсините.
Повечето лекари са съгласни с лечебните свойства на водата. Според тях, изпитата на гладно вода активизира работата на вътрешните органи. Кардиолозите смятат, че чаша вода преди сън намалява риска от сърдечен пристъп и инсулт по време на сън.





Страшната сила на водата
Водата се сравнява с информационен носител, който със скоростта на светлината записва всичко, до което се докосне, както положителното, така и отрицателното. Учените вече са доказали живата природа на водата, че тя има памет, която може да предава и запазва информация.
Само в една водна молекула има около пет хиляди информационни клетки, аналогични на устройството на компютърната памет. Затова, когато се „записва“ положителна информация водата придобива лечебна сила, а ако е отрицателна – тя разрушава.
Най-интересното е, че водата лесно попива човешките емоции, които впоследствие, според научните експерименти, се трансформират в природни бедствия.
Недоволството, гневът, злобата, завистта, раздразнението, които хората „изпускат“ в пространството, моментално зареждат отрицателно водата. Не издържайки този огромен приток на такава енергия тя се връща обратно като бумеранг към хората във вид на наводнения, цунами, урагани, изчиствайки по този начин своята водна памет.
Всяка дума, произнесено от човек над вода, става част от нея.






Какво да ти кажа, водице?
Доктор Масару Емото е японски учен, който разработва метод за оценка на качествата на водата по кристалните структури, а така също и начин за активно въздействие върху водата отвън.
В неговата лаборатория са проведени множество експерименти с цел да се открие думата, която най-силно пречиства водата. Оказало се, че това не е една, а две думи: „любов“ и „благодарност“.
С водата трябва да се говори тихо, без да се бърза. Помолете водата само за това, което е важно за вас, което искате, без за миг да се съмнявате в силата ѝ – правете го с вяра.






Когато произнасяте думите се опитвайте да визуализирате исканото,
Ако до скоро това се е смятало за шарлатанство, днес вече има научно доказани факти за силата на водата.



Източник: Актуално





Коментари

горе