Фондации на Сорос променят българската история



В учебниците се намират променени текстове, изобщо несъвместими с истината, написани под влиянието на фондации на Сорос, които променят българската история

В съвременните учебници по история има информация, която е напълно несъвместима с истината. В тях се пишат неща, които омаловажават нашите национални герои, важни исторически събития като Априлското въстание, боевете на Шипка и Освобождението ни от турско робство. Вместо това пишат разни глупости и маловажни неща. След проучване на будни българи се стигна до източника и той е фондации на Сорос, които финансират промяната на българската история.

Фондации на Сорос променят българската история – боят при Шипка

В издадения сборник по история на „Червената къща” например пише, че Освобождението ни е било напълно излишно, защото се е стигнало до стопански упадък, трябвало пари за армия, козите намалели и други глупости. Общо взето в този учебник и други учебни помагала пише за маловажни неща, а националните ни герои като Ботев и Левски са омаловажени, споделят от otvorenopismo.orgfree.com. Също така с турския филм „Гьоч – да прекрачиш границата“, се обяснява колко било лошо и трагично сменянето на имената на българските турци и изселването им през 1989 г, което изобщо не е трагично и нищо не им е станало, а нищо не се споменава за кланетата на десетки и стотици хиляди българи в миналото по време на турското робство и че описаните събития във филма „Време разделно” са истина.

От проф. Божидар Димитров и негови колеги историци беше връчено отвореното писмо на министъра на образованието, в което се казва, че трябва учебниците ни по история да се пишат от образовани хора, а не такива, които слугуват на американски, турски и еврейски интереси и фондации като тези на Сорос. При направената проверка на източника на финансиране на „Червената къща”,  в техния сайт в раздел дарители ясно пише Сорос и фондация „Америка за България“. Освен тях са изброени още 5 фондации с линкове към техните сайтове, които са финансирали учебника,

В интерес на истината независимо от подбудите на руския император Александър II, ние нямаше да имаме свободна държава, ако не бяха ни освободили руснаците, докато  западните сили са разпокъсали страната ни, които и сега водят политика срещу България. Всичко това става, защото тече процес по унищожение на българския народ от различни политически сили и организации, в който участват и българи и особено са облагодетелствани членове от бившата ДС създадена от комунистите, които участват в съсипването и разграбването на държавата ни.

Досега целият български народ е трябвало да се събере в инициативни комитети и да праща през ден Становища до Министерствата; Сигнали до МВР, ДАНС и Прокуратурата; да събере пари за скрити камери и да заснема всеки акт на корупция и злоупотреби; да е изключил телевизиите (които са собственост на мафиоти или депутати) от гледаемостта си; да изисква сметка по радио, вестници и телевизия (които не са поръчкови) на политиците за техните действия, решения и унищожаване на България. През последните 25 години, Родината ни беше разграбена и съсипана под контрола на чужди държави и техните интереси, останахме без селско стопанство, без промишленост и армия, оставихме да ни управляват предатели и политици от чужд етнос и особено ДПС, която незаконно е създадена под натиска на САЩ и ЦРУ.

Такива фондации на Сорос, не е трябвало никога да бъдат допускани да влязат в страната ни и дори сега, след като са тук, трябва да бъдат изгонени и то всички. Те вършат вредна за обществото дейност и нямат никаква работа в нашата страна.



Източник: chudesa





Коментари

горе