Почистете черния си дроб за 72 часа и отслабнете здравословноВ точката, когато тялото е заредено с отрови, черният дроб не може да изпълнява своите нормални функции. Когато черният ви дроб е в затруднено положение, намаляването на теглото ви също е затруднено.

Черният дроб е вероятно най-важният фактор, който е отговорен за процеса на отслабване, така че ако е пълен с токсини отслабването е възможно да се случва изключително трудно и няма да има положителни резултати в дългосрочен период от време. Ето защо хората, които имат затлачване от токсини в черния си дроб не губят тегло, независимо от техните извънредни усилия и различни стратегии.

В случай, че сте един от тях, а трябва да отслабнете, опитайте тази формула за пълна детоксикация на черния дроб. Изпийте това в продължение на 3 дни за почистване на черния дроб от всякакви отрови и токсини, които са се натрупали.

Как се прави детоксикацията на черния дроб?

Пийте този сок 3 пъти дневно през следващите 3 дни. Да не се ядат големи порции храна през тези 3 дни. Пийте много вода, за да се улесни процедурата на детоксикация на черния дроб и да загубите част от теглото.

 

Съставки:

- 3 лимона

- 1 чаша нарязан магданоз

- 5 стръка целина

- 6 чаши вода

Инструкции:

Смесете лимоновия сок, магданоз и целина в блендер, след това сложете малко вода и пасирайте още веднъж.

Пийте 2 чаши, 3 пъти на ден преди всяко хранене.

Повтаря се същата процедура в следващите 2 дни. 

Спирате за 7-10 дни и след това повтаряте методаИзточник: Petel

Следваща статия:
Два бона заплата за автобусни шофьори в Хасково, но желаещи няма

Коментари

Видео на деня

горе