Милица Гладнишка: 9 килограма си отидоха точно за 2 седмици! По-добра диета не съм виждала!Актрисата Милица Гладнишка най-после победи в битката за отслабване с това „фантастично нещо“, както го нарича!

Чаровната актриса Милица Гладнишка от известно време се радва на искрените комплименти на колегите си относно новата й фигура. Възпълничката от години талантливка най-сетне се пребори в битката за отслабване, което предизвика огромен интерес от страна на всичките й почитатели.

Непринудена и естествена, Милица не пожела да скрие и запази само за себе си „тайната“, която е една наистина страхотна диета.

Най-добрата, която актрисата е виждала, както тя самата твърди. Защото, благодарение на нея, се е простила с точно 9 килограма от теглото си, при това само за две седмици.


Самата диета за отслабване се състои в тези строго определени правила и ежедневно меню, което е необходимо да се спазва стриктно.

През първия ден от диетата за отслабване трябва да не се взима нищо друго, освен плодове, заедно с поне осем чаши вода. Подходящи са всички плодове, които човек иска, само без банани, защото съдържат много въглехидрати.

Втория ден е ред на зеленчуците. Ядат се единствено те – варени или сурови, но без никакви подправки или овкусители. Пие се също много вода, от осем до десет чаши.

На третия ден идва комбинацията от зеленчуци и плодове, само без картофи и банани. Пак се приема много вода, защото тя помага много за отслабване.

Четвъртия ден е посветен на банани, от които може да се изядат дори осем броя, заедно с до три чаши кисело или прясно мляко пише doctorbg.net.

Петия ден е денят на домати и ориз. Спокойно може да се приеме една купичка с ориз, но без подправки и олио, както до шест домата – отново не овкусени. Пие се много вода, което вече е излишно да споменаваме, но все пак.

Шестия ден идва ред на зеленчуци с ориз, пак без картофи. Може да ги ядете заедно или по отделно, а водата си е константна величина – пием по много.

Седмия и последен ден от диетата се приема чаша варен ориз, плодови сокове и зеленчуци. Тези плодови сокове чистят токсините от тялото и са прекрасен завършек на 7-дневния период.

После, преди да повторите за още една седмица, ако желаете, си оставяте два дни почивка, в които се храните с каквото си поискате, но в малки количества. И задължително, без да намесвате в менюто си вредни храни като тестени, пържени или сладки неща. Всичко друго е позволено и после правите новите седем дни.

„Тази диета за отслабване се води диета на Дженерал Мотърс , но ако ще и диета на баба Пена от Куртово Конаре да е, важното е, че наистина действа. По време на нея ако можете, приемайте и допълнително витамини, защото се издържа по-лесно с тях. А ефектът го виждате върху мен“, хвали се пред колегите си Милица Гладнишка.


Четете още:

🔴 Внимание! За всички, които заминават в Гърция за празниците! Съседката ни се готви за ... очакват се и проблеми по границата

🔴 ПРИЯТЕЛСКИ СЪЛЗИ ОТ ИЦО ЗА ТУНЬО! ВДИГНА ЦЕЛИЯ СТАДИОН НА КРАКА...

🔴 НЕ ПОМРЪДВА! Чудовищно задръстване на Калотина!

Източник: За Жената

Коментари

горе