1 чаша на ден за 1 седмица: измита токсините от черния дроб и жлъчката! На всичкото отгоре е вкусно!Здравословният начин на живот стана много популярен напоследък. Хората се отказват от лошите навици, правят упражнения сутрин, хранят се балансирано, използват натурална козметика, но половината от тях така и не дочакват видими резултати. Недостатъците на кожата не изчезват, косата и ноктите са чупливи, нервите са обтегнати ...

И всичко това, защото тялото ни се износва с времето, а след това му е все по-трудно да се възстанови. Това важи в особена степен за черния дроб, тъй като той е един вид филтър, който работи неуморно, за да ни предпази от вредните вещества. Но има решение!

За да функционира черният ни дроб добре и да не се претоварва, уверете се, че диетата ви съдържа достатъчно витамини. За попълване на нуждата от тях яжте повече плодове и зеленчуци. Съществуват и помощни напитки, които могат да ви бъдат полезни.

Днес представяме на вашето внимание прочистваща напитка с лимон и мента, която ще помогне на черния ви дроб да работи по-добре. Повярвайте, положителният ефект няма да отнеме много време!

Съставки:

 • 50 грама прясна мента
 • 25 мл лимонов сок
 • 30 мл портокалов сок
 • 1 литър вода
 • 3 супени лъжици мед

Начин на приготвяне:

 1. Оставете водата да заври в тенджера.
 2. Добавете листата от мента, намалете огъня и варете в продължение на 5 минути.
 3. Свалете тенджерата от котлона. Водата се оставя да се охлади до стайна температура.
 4. Добавете лимоновия и портокаловия сок.

Подсладете с течен мед и разбъркайте.

 • Прецедете напитката. Готово!
 • За да изчистите черния дроб от токсини, е достатъчно да пиете само по 1 чаша на ден. Курсът на лечение - 1 седмица.

  Всички компоненти стимулират черния дроб и жлъчния мехур. Също така, тази отвара помага при отравяне, добър ефект има и върху стомашно-чревния тракт. И най-важното - вкусна е и утолява жаждата!   Източник: За Жената

  Следваща статия:
  В България е най-дългата пешеходна улица в света

  Коментари

  Видео на деня

  горе