Да помогнем на едно тригодишно дете да порасне! То протяга ръка към нас /СНИМКИ/



Да помогнем на едно тригодишно дете да порасне! То протяга ръка към нас СНИМКИ

Нека "Кампания Валентин" започне с усмивка, молитва и големи сърца!

Той е само на 3 години, а вместо да играе с малкото си братче, трябва да се бори за живота си. Преди дни е поставена една от най-тежките диагнози - остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сумата, която е необходима за лечение, е непосилна за семейството. Срокът е кратък, време нямаме, всеки лев е важен. Валентин протяга ръка към нас, нека я поемем и заедно извървим пътя към здравето с него. Нека бъдем единни, нека помогнем на Валентин. Нека "Кампания Валентин" започне с усмивка, молитва и големи сърца!

Това ни написа читателка на TrafficNews.bg. В такива ситуации обикновено буца засяда на гърлото ни и единственото, което можем да направим, е да призовем вас, нашите читатели, да помогнем заедно на едно малко българче, което трябва да живее.

Съдбата на малкия Валентин, който само на три годинки трябва да се бори с коварна болест, трогна бургаски майки, които организираха своя акция в подкрепа на детето. Малкият Валентин Зашев е от Кюстендил  и преди седмица в ИСУЛ му бе поставена тази тежка диагноза. 

Приятелки на майката от фейсбук група за взаимопомощ вече се организират, за да помогнат за събирането на огромната сума. Жените разпродават на своеобраен търг, а събраните средства влизат директно по сметката за лечението на детето.

„Срокът е кратък, време нямаме и затова слагаме старт на кампанията сега. Нека всеки, който желае да се включи, пусне пост с благотворителен търг или участва в такъв, като закупи нещо. Всеки, който желае да помогне на Валентин Зашев, може да се включи в търговете, като посети страницата Подарявам от сърце. 

Там може да закупите срещу символична сума дрехи, обувки или стоки за дома. Цените на търговете започват от 2 лева. Все пак се срещат и маркови стоки, чиято цена е по-висока, но все пак изгодна. Например оригинална чанта Just Cavalli със сериен номер, холограм, етикети и всички отличителни белези на марката се продава само за 100 лева, при реална цена от 270 евро. А бургазлийка е решила да се раздели с палтото си от визон срещу сумата от 130 лева.

Директен превод по сметката на момчето може да се направи в Първа Инвестиционна Банка: Титуляр: Валентин Валентинов Зашев
BG02FINV91501316843960
BIC/SWIFT код: FINVBGSF
За превод в Еконт: гр. Кюстендил, офис „Мориц Леви“

Пловдивчани, да помогнем на Валката да порасне!



Четете още:

🔴 Една лъжица от тази смес отвява милион болести (Ставате като прероден)

🔴 1 ред бисквитки, 1 ред кремче и вкусотийка до шийка. Няма по- лесна и бърза от тази торта, а няма някой, който да не я обожава

🔴 Изберете очите и погледнете в дълбините на своя характер





Източник: trafficnews





Коментари

горе