Германска телевизия засне филм за България. ВИЖТЕ колко прекрасна е България в техните очи!



Каквото и да си говорим, каквито и проблеми да имаме като нация, борейки се с престъпното управление на шайка некадърни политици, България остава една прекрасна страна. С прекрасна природа, традиции, обичаи и кътчета, които могат да ви спрат дъха.





Доказателство за това е този прекрасен документален филм, направен от чужденци и посветен именно на нашата родина. Въпросният филм носи името “България – пред дивите Балкани” и е създаден от германския телевизионен канал NDR. Субтитрите се включват от бутон CC. При повторно натискане на бутона излиза и меню за избор на предпочитан език и други настройки! Гледайте филма и се гордейте с родината си!





Филмът засяга Черноморието и района около Резово и Синеморец, както и близките реки, Лудогорието и Дунав, Стара планина и Родопите. Никога не сте предполагали какво приказно разнообразие на птици и животни има по нашите земи. Какви чудни пейзажи се разкриват по време и преди буря. Просто чудесно!





Трябва да признаем, че германските журналисти са успели да “уловят” неща, които дори ние самите понякога забравяме, че има в България. Докато мислил единствено за лошите неща в държавата си, ние забравяме колко прекрасна може да бъде тя. Гледайте това видео и ще се уверете сами!






Четете още:

🔴 Директор обикаля села, за да връща децата в училище

🔴 Свети Мина ще дойде при вас, ако Вие не можете да отидете (ВИДЕО)

🔴 Малките герои от Попово-Деца спасиха куче от удавяне





Източник: gotino





Коментари

горе