Не грабете и не бийте, просто... влезте в парламентаШоуменът Слави Трифонов, който наскоро обяви кастинг за неопетнени и честни политици, коментира във Фейсбук разкритията около кръга на депутата от ГЕРБ и бивш министър Делян Добрев в Хасково.

В поста си водещият съветва престъпниците да не обират инкасо коли, да не бият и да не слагат маски, а просто... да влязат в парламента по сегашната система.

Ето и пълния текст на изявлението на Слави Трифонов:

Депутатът от ГЕРБ и бивш министър Делян Добрев е набутал в общината в Хасково кумеца, кумицата, първата си братовчедка, съпругът й…. И цялата тая група е взела обществени поръчки за над 100 милиона лева.

А пък снощи, престъпници обраха една кола инкасо и взеха 300 хиляди лева. Горките. Не са уцелили престъплението.

Без да се налага да слагаш маска, да използваш оръжие, да пребиваш хора. Просто като влезеш в Парламента и взимаш 100 милиона лева.

Значи какво излиза? Ако искаш да си изпечен, недосегаем и да правиш, каквото правиш, без да те преследва полиция и на всичкото отгоре да печелиш огромни пари – не слагай маска, не взимай оръжие в ръцете си и не пребивай хора.

Просто влез в Парламента.

По сегашната система.


Четете още:

🔴 Бухалките бяха заменени с тотална корупция – евтино, чисто и лесно решение

🔴 Чудех се как да си направя картофите тази вечер по по- различен начин и тогава видях тази рецепта по телевизията, е не сгреших

🔴 Голям скок на минималната работна заплата от следващата година

Източник: Епицентър

Коментари

горе