Разпострани със всички! Ето какви са правата Ви при проверка на КАТ!

Цяла Турция слави Мирослав Тодоров, нашенецът се превърна в истински герой, след като...В Турция българин спаси бебе на година и половина от удавяне, обявиха го за герой. Мирослав Тодоров, който работи в електроцентрала в турския град Елазъ, спаси живота на малкия Мустафа. Случката се разиграва в двора на кооперацията, където живее Тодоров, пише 24rodopi.com.

Лелята на малкия Мустафа го оставя в бебешката количка на двора и за секунди влиза в апартамента да си вземе телефона, но количка почва да се движи и пада в басейна. По това време Тодоров се намира в апартамента си на третия етаж на кооперацията и от прозореца вижда как бебето пада във водата. Без да се бави, веднага тича по стълбите към басейна и изважда малкия Мустафа от водата.

„Бях на терасата, разговарях по телефона. Забелязах от високо детето в басейна, в началото не повярвах. Затичах се надолу - падах, ставах, падах, ставах, но стигнах до басейна. Скочих вътре и извадих детето“, разказва спасителят.

Веднага на място пристига медицински екип. Бързата реакция на българина спасява живота на Мустафа.

Медиите в южната ни съседка, които посочват, че детето било в критично състояние и сърцето му било спряло, обявиха Тодоров за герой.

 

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Източник: Блиц

Следваща статия:
Кемил Рамадан ще гради в София най-голямата джамия на Балканите с пари от Турция

Коментари

Видео на деня

горе