Свети Никифор Прокажения ще спаси България от коронавируса



Свети Никифор Прокажения се яви в съня на българка и я увери, че ще спаси България от коронавируса. Три дни подред жената сънувала Чудотвореца и й давал съвети. Казал й, че Лекарство срещу страшния коронавирус има и това е светото причастие, а билката, която убива вирусите, е мащерката, съобщава dobrotoliubie.com.
Светецът бил в черно расо, държал златен кръст в дясната си ръка. Обърнал се към нея с думите: „Предупреди всички християни да ми се молят, но многократно. Да четат и деветдесетия псалом. Лекарство има и това е светото причастие. Има и билка, която да пиете, това е мащерката, тя убива вирусите. И в никакъв случай да не забравяте да посещавате Божия дом в този труден момент, защото там няма никаква зараза и никой не може да се инфектира.” 





В третата поредна вечер Свети Никифор казал на жената, че България ще бъде пощадена. Тя видяла в съня си картата на страната ни. Той се издигнал и последното, което казал, било „Ще отмине.
Разказът на жената за чудните й сънища и за всичко, което Свети Никифор й казва, е публикувано в книгата „Свети Никифор Прокажения Чудотворец“ от монах  Симон Светогорец. 
Свети Никифор се е явил и на мъж в Гърция, за да му вдъхне кураж и готовност да помага на хората срещу това зло. 





Молитва към свети Никифор Прокажения Чудотворец:

 „О, пречудни отче свети Никифоре, велик застъпниче пред Господа, Като се прекланям пред твоята воля и сила на духа, с които си изтърпял толкова тежки мъки и страдания, но не си предал Божията воля, застъпи се за нас, грешните, пред Всевишния да опази Светата Православна църква и всички Божии чеда от нашествия на врагове и иноверци, болести, зарази. О, пречудни свети отче Никифоре, ти най-добре знаеш що е страдание. Избави ни! Велик застъпниче пред Господа, Смирено те моля: застъпи се за мен и моите близки (имената) пред нашия Господ Бог и Го моли да ни избави от всяка епидемия, болест и душевно страдание. О, пречудни отче Никифоре, велик застъпниче пред Господа, моли Го и тази година да даде на всички нас благоденствие – да няма напаст по посевите, овошките и животните; да паднат добри валежи, да грее ярко слънце; да се роди богата и изобилна реколта. Амин!





Четете още:

🔴 Кипър покрива разходите за почивка на туристите, ако се заразят с COVID-19

🔴 Босът на КРИБ съсипа Радев: Не приемаме съвети от човек, който е бил цял живот на столова храна

🔴 Слави вече е трета политическа сила – ключово е Борисов ще го легитимира ли като основен опонент





Източник: flagman





Коментари

горе