Сензационни СНИМКИ показват как Мая Манолова и Христо Иванов обслужват ЧерепаСензационни снимки, публикувани в социалните мрежи, показват как Васил Божков е превърнал в свои кукли на конци Мая Манолова и Христо Иванов. Това личи от снощни кадри от Орлов Мост, които показват, че двамата провалени политици ухажват протестиращите с единствената цел да ги превърнат в изпълнители на задкулисните си действия.

Особено активна е Манолова, която от ранни зори се навърта около палатковите лагери, които са абсолютно незаконни. Бившият омбудсман, известен с близостта си с мутрите Братя Галеви, се опитва по всякакъв начин да се завърне в политиката, от която я изхвърлиха избирателите.

Припомняме, че Манолова бе снимана в офиса на Васил Божков, при когото е ходила да иска спонсорство за кандидат кметската си кампания.

Снимките от протеста разкриват и истинското лице на скандалния бивш правосъден министър Христо Иванов, който две години лицемерно се подмазваше на Бойко Борисов, а след това заби нож в гърба му.


 

 

 

 

 

 Източник: Блиц

Следваща статия:
Във всеки ден има по една Златна минута, в която ако изречете желанията си, ще се сбъднат

Коментари

Видео на деня

горе