Дъщерята на Румен Радев - актриса / СНИМКИНа елегантна къса рокля и бели кецове заложи в първия си учебен ден в НАТФИЗ дъщерята на Румен Радев Дарина, видя фотограф на ПИК. Както първо медията ни писа още преди седмица, Дарина е приета в специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“, след като премина и трите изпитни кръга. Тя бе с един от най-високите балове – 12, и се класира сред 10-те най-добри кандидат-студенти.


Към театъра президентската наследничка се бе насочила още като ученичка в IX клас. Тогава тя се присъедини към училищната трупа на 35-о СЕУ, която носи името „Ле Страпонтен“. Там Дарина в продължение на 4 години играеше главни роли и взе участие в десетки театрални фестивали както у нас, така и в чужбина, където бе удостоена и с немалко награди. Диалозите в представленията на училищната трупа се играеха на френски език, какъвто дъщерята на Радев изучаваше в гимназията си.
Дъщерята на актрисата Лилия Маравиля – Паола, също е приета в НАТФИЗ. Нейният бал е малко по-нисък – 11. Със същия се класира и синът на журналиста Витомир Сaръиванов – Стефан.


Двама преподаватели поемат класовете по актьорско майсторство – известната режисьорка Маргарита Младенова и Пенко Господинов – един от асовете на Малък градски театър „Зад канала“.


Източник: Ретро

Следваща статия:
Нашенци щурмуват евтинията в Одрин за съботно-неделен пазар / ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе