Вижте как новият шеф в bTV спаси Цитиридис от уволнение!





Николаос Цитиридис се е разминал с уволнението си от Би Ти Ви благодарение на новия програмен директор на телевизията. Дни, след като се разчу, че гръкът слиза от екран от началото на 2021 г., Христо Хаджитанев лично се е заел да му спасява кожата. Директорът настоял младокът да остане на екран, защото самият той е участвал в създаването на неговото шоу.






Оказва се, че новият шеф на програмата в Би Ти Ви е много тясно свързан с "Шоуто на Николаос Цитиридис". Той е бил част от екипа, измислил цялостната концепция на предаването. Вечерното шоу било един от най-важните проекти, по които Христо Хаджитанев е работил като творчески продуцент в отдел "Локална продукция" на телевизията – позиция, заемана от него до декември 2020-а.

Предаването тръгна с големи очаквания и още по-големи претенции, но се оказа пълно разочарование. Няколко пъти бе сваляно от програмата, а броят на предаванията – редуциран на четири вместо пет седмично, докато малко след Коледа се разчу, че от януари вместо гръка телевизията ще излъчва сериал.






Медиите веднага гръмнаха с новината за уволнението на младия водещ. Цели два дни от страна на телевизията не последва никаква реакция. Едва ден преди Нова година тя излезе със закъснял коментар, че Цитиридис и предаването му няма да бъдат свалени от ефир, а само ще излязат в отпуск за един месец.

Щели да се завърнат на екран през февруари. Вероятно с цел да набие тази информация в главите на зрителите си, Би Ти Ви пусна и автореклама на предаването, в която Николаос Цитиридис обявява, че щял да празнува Нова година през февруари.

Какво е обяснението за всички тези странни случки в телевизията?






То се крие в неочакваната смяна на програмния директор, обявена на 21 декември. На мястото на досегашната директорка Маргарита Александрова, за която се твърди, че е одобрила свалянето на Цитиридис, застана Христо Хаджитанев. Логично, той се е застъпил за своето протеже. Най-вероятно екипът ще посвети целия месец януари на обмислянето на промени в шоуто, които да му вдигнат рейтинга. Дали ще успее, ще стане ясно през февруари, когато го върнат на екран. Източник на "Уикенд" е категоричен, че съдбата на предаването виси на косъм, а договора изтича в края на март и е малко вероятно да бъде подновен.






Според слуховете, Хаджитанев е поел ангажимент да вкара нови развлекателни програми в ефира на Би Ти Ви. Биографията му до момента е тясно свързана с фирмите на Нико Тупарев и на Иван и Андрей. Работил е в програми като "Стани богат", "Биг Брадър" и неговите разновидности, "Хелс Китчън", "Къртицата", "Фермата", няколко музикални формата, както и в сериала "Скъпи наследници" в Би Ти Ви.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" минава за един от най-неуспешните формати, по които се е трудил до момента. Въпреки това Хаджитанев поне засега е решил да се опита за последен път да му вдъхне живот. Ако опитът му се окаже неуспешен, най-вероятно ще го изпрати завинаги в историята


Четете още:

🔴 Стрелецът, гръмнал жена на новогодишно хоро, задържан

🔴 Бисери от онлайн обучението / СНИМКИ

🔴 Млад мъж с 2 деца се обеси на имения си ден, чакал назначаване на работа / СНИМКА





Източник: plovdiv24





Коментари

горе