11 модерни кухненски пердета, които ще преобразят целия ви дом (снимки)



Кухнята трябва да вдъхновява домакините да готвят, а всички останали членове на семейството да ядат спокойно и да се зареждат положително за целия ден. Често ремонтите са скъпи и отнемат много време, но е възможно да опресните помещението без много разходи, нерви и пари. Дизайнерите съветват всеки да обърне внимание на модерните кухненски завеси , защото този елемент на интериора ще промени цялостния вид на кухнята.

кухненски завеси

Редакторите ни днес ще ви кажат кои завеси да изберете за кухнята си, така че да е модерна и уютна.

Завеси във флорален мотив в кухнята

Цветната тема е много подходящ за кухнята. Такива завеси перфектно опресняват интериора и също приличат на провансалски стил. И ако поставите свежи цветя на масата, стаята веднага ще изглежда по нов начин.

кухненски завеси

Сега е много модерно да се използва хастар за пердета. С красив декор този плат се превръща в стилни завеси. Тази опция е добра, ако имате стени, боядисани в синьо, зелено или бяло. И също така да заглушите ярки печати в интериора ви или много необичайни мебели.

кухненски завеси

Римските щори са практично решение за тесни и високи прозорци. Ако има няколко прозореца, по-добре е да им сложите завеси от леки тъкани в една и съща цветова схема. Така композицията ще изглежда пълна.

кухненски завеси

Комбинацията от различни видове завеси или текстури вече е на върха на популярността.

кухненски завеси

За малките кухни с малки прозорци е по-добре да изберете пердета до размера на прозореца или малко по-дълго. По-дългите опции ще направят пространството още по-малко.

кухненски завеси

Дългата завеса в светли цветове е по-подходяща за просторни или дълги кухни. Такива завеси ще подчертаят пространството и ще изглеждат хармонично.

кухненски завеси

Кухнята ще изглежда много стилна, ако отпечатъците върху завесите са комбинирани с покривката и други декоративни елементи.

кухненски завеси

Римските завеси, изработени от полупрозрачни цветни материали, изглеждат много стилни. Вие сте защитени от любопитни очи и са много лесни за почистване.

кухненски завеси

Лен и други естествени материали са друга тенденция в света на интериорния дизайн. Всяка година еко-стилът става все по-популярен.

кухненски завеси

Някои по-стилни идеи за вдъхновение.

кухненски завеси

Завесите наистина правят интериора завършен. Освен това с тяхна помощ успешно можете да скриете не много красиви прозорци. Можете да имате няколко вида кухненски завеси, за да ги промените в зависимост от сезона или настроението ви. Такива малки промени винаги ще бъдат за настроението ви. И най-хубавото е, че можете лесно да си ушиете завесите сами .

Кажете ни в коментарите дали обръщате голямо внимание на избора на завеси. Също така споделяйте селекция с приятелите си в социалните мрежи!


Четете още:

🔴 15 неща, за които забравяме да благодарим на майките си

🔴 Не е за вярване какво прави Маги Халваджиян със спечелените пачки от съдебни дела!

🔴 Бронзов медал за българския отбор по синтетична биология от международното състезание iGEM





Източник: За Жената





Коментари

горе