Свидетел на бруталното автомеле в Айтос: Бях на косъм от смъртта / СНИМКИ ВИДЕОСвидетел на жестоката катастрофа, която стана малко след 13 часа в Айтос, проговори пред Флагман.бг. Мъжът от Стара Загора се е разминал буквално на косъм да стане част от трагичния 11 септември в Айтос. 

„Тъкмо прибирах багажа и щях да излизам от паркинга, когато покрай автомобила ми профуча камионът. Чу се силен трясък и докато се обърна да погледна, вече беше помел колите. Буквално Бог ме спаси да стана част от мелето“, каза очевидецът.

Флагман.бг припомня, че камионът се е движел от Руен в посока кръговото на Айтос, като по време на движение спирачките му са отказали, а каросерията е започнала да се откача. Това е причината да помете жена на пешеходна пътека в района на автогарата. Секунди след това камионът е станал изцяло неуправляем и буквално отнася автомобилите, които се намират на улицата между автогарата и кръговото движение.

При удара с добричкия джип газовата бутилка се взривява и превозното средство пламва. В него, по думите на свидетели, са пътували две момичета и две момчета. 28-годишна жена е загинала на място. С нея е пътувал и съпругът й, който виждайки пламъците, веднага изскочил от колата, но било твърде късно, за да спаси любимата си, разказаха други свидетели пред Флагман.бг.

На място е директорът на ОДМВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов, заедно с началника на отдел "Разследване" комисар Златко Пеев. По-късно се очаква Калоян Калоянов да даде изявление за медиите.

 Източник: flagman

Следваща статия:
Бременната Емине от Айтос е в реанимация, борят се за бебето й

Коментари

Видео на деня

горе