Знам, че мъжът ми изневерява със сестра ми, но си мълча, за да не загубя и двамата



Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Омъжена съм от 5 години и никога не е имало ден, в който да не се почувствам щастлива със съпруга си. Понякога се сдърпвахме за дребни неща, но само след няколко минути отново се прегръщахме и целувахме. Трудно се сърдихме един на друг. Всичко между нас беше толкова идеално, че ми беше трудно да повярвам колко съм щастлива.





Понякога вечер, когато блажено заспивах в прегръдките му, ми минаваше през ума, че много хубаво не е на хубаво. И се оказах права…. Преди месец ми направи впечатление, че мъжът ми се държи странно. Типичният модел на всеки, който има друга жена: прибираше се късно от работа, спря да прави секс с мен, не ми обръщаше внимание, а понякога дори не преспиваше вкъщи.





Един ден се връщах от работа с такси и се наложи да спрем на червен светофар. Отворих прозореца, за да поема малко въздух и видях колата на съпруга ми. До него, удобно седнала, с разкопчана блуза и цигара в устата, стоеше сестра ми. Веднага я набрах по телефона и я попитах къде се намира, и дали иска да пием кафе. И тогава, собствената ми сестра, най-безсрамно излъга, че в момента си купува бански с нейна приятелка, защото довечера заминава на море.





След няколко часа ми се обади и мъжът ми и ме предупреди да не очаквам да се прибере. Щял да се забави в офиса, имал много работа, която не можел да отложи. Когато на следващия ден все пак се прибра, нищо не му казах. Мълча и си давам вид, че не знам нищо за аферата му със сестра ми. Страхувам се, че ще ги загубя. Обичам и сестра си, обичам и мъжа си. Не разбират ли колко подло постъпват с мен? Готова съм да им простя, но дали бракът ми ще има бъдеще след тази изневяра?

Източник и снимка: интернет


Четете още:

🔴 Помните ли брутално убитите сестри Белнейски-Ето как живее майка им Фани, 14 години по-късно

🔴 Защо наричаме филията с кайма "принцеса"?

🔴 Българска майка на 9 деца моли за зимни обувки на рожбите си – Гледа ги с 1 лев дневно





Източник: izvanredno





Коментари

горе