От 2 години датата 6 януари е най-черната за Алекс Сърчаджиева

От две години насам датата 6 януари е най-черната за актрисата Александра Сърчаджиева, след като губи любимия си Иван Ласкин.

Актрисата така и не успя да се отърси от внезапната загуба и като че ли се предаде на мъката. Рано сутринта на печалната дата тя разплака приятели и последователи с трогателните си думи, насочени към Ласкин.

"Две години, мило мое момче и болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата!!! Толкова много те обичам, Иване!!! Толкова много!!! Ужасно боли..... боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче .... там, някъде, сред поляна от светулки", написа Сърчаджиева в социалните мрежи.

Актрисата използва ранните часове, за да отиде на гроба на любимия си - да поплаче и да си "поговори" с него, без да става повод за клюки на тълпата, която се очаква по-късно. След смъртта му, Сърчаджиева изпадна в емоционална и финансова дупка, но успя да се справи с помощта на верни приятели.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Народни поличби за забогатяване

Коментари

Видео на деня

горе