Надеждата не умира: Линда Петкова с изумителен жест / СНИМКИПреди няколко дни съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, обяви в Инстаграм, че търси дом за 6 котенца, родили се в мазето на сградата, където семейството живее.

„В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда. Когато се върнахме, намерихме още 3, общо 6 котенца...

Те са от 2 отделни майки. Оранжевите са на 6 седмици, а останалите – 4 седмици. За съжаление, ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен – още по-добре, ако ги искате за ваши домашни любимци!“ – пише Линда в социалната мрежа.

Четири от котенцата бяха под грижите на ветеринарни лекари.

„Всички са на антибиотици и се лекуват за очни инфекции. 4 от котките ще оздравеят напълно, но, за съжаление, сивият и един от черно-сивите тигърчета са слепи. Ако слепите не могат да си намерят дом, те нямат да оцелеят по улиците“ – уточнява съпругата на премира.

Доколкото разбираме от последните публикации в профила на Линда, три от намерените котенца вече са при своите стопани, а тя усилено търси дом на останалите.

Линда Петкова се е снимала с едно от тях на рамото си, като фотосът е запечатал деликатно татуираните лястовички, символ на надеждата. Източник: Марица

Следваща статия:
Обрат във времето! Проф. Рачев с шеметна прогноза за остатъка от юни

Коментари

Видео на деня

горе