Старата любов: Деси Слава и Благой отново заедно / СНИМКИ

Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За отношенията на двамата се спекулира откакто се роди синът им Борис в края на 2017 година. Техните събирания и раздели са сред най-обсъжданите във фолк средите.

Поредният повод за слухове, че между тях отново е пламнала любовта бе рожденият ден на боксьора. Младежкият олимпийски шампион по бокс отпразнува шумно порастването си, а плътно до него бе Деси Слава, стана ясно от сторита в социалните мрежи.

Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" зарадва компанията като хвана микрофона и запя едни от най-известните български песни. Специално на Благой посвети народната песен "Лале ли си, зюмбюл ли си".

В началото на май Деси Слава призна, че не е заедно с бащата на второто си дете, пише "Телеграф".

"Смея да кажа, че е много различен човек от първия ми мъж.

С него си оставихме едни много добри приятелски отношения. Благой много трудно прие тази раздяла, защото е дете, което е израснало в идеалното семейство. За него беше много трудно да приеме това, че се разделяме и оставаме нашето дете като дете на разделени родители.

Но той е изключително грижовен и заинтересован. Наистина е прекрасен баща. Даже тази раздяла не се и усеща много, защото той във всеки един свободен момент е с детето", разказа тогава певицата и допълни:

"Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни заради огромната разлика в годините. Но не това беше причината. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина".Източник: plovdiv24

Следваща статия:
СОЛЕНО: Гърция скубе 700 лв. за пътник без колан

Коментари

Видео на деня

горе