Жена описа подробно удоволствието, което е изживяла на АМ "Тракия""Здравейте, група! Ще напиша един малко по-различен пост от обичайните. И ще бъда кратка. Свикнали сме да четем за джигити, самоубийци, несъобразителни, нагли и тем подобни шофьори, особено през летния сезон. Такива, които не оценят собствения си живот, камо ли този на околните...

Днес обаче беше много различно! Искам да благодаря на всички шофьори, които днес пътуваха между 7:30 и 9:00 часа в участъка от Стара Загора до Бургас, в посока Бургас!

Беше ми изключителен кеф да шофирам! Нямаше нито едно присвяткане, нито едно навиране, натискане, стряскащи спирачки или безразборно шикалкавене из лентите! Всички по-бавни правеха навреме път на по-бързите. Всички по-бързи бяха толерантни и изчакваха всяка една маневра на околните, за да продължат по пътя си.

Спазваше се безопасна дистанция. А беше изключитително натоварено движението! С една дума искам да ви кажа - възможно е!!! Възможно е да се уважаваме и да пътуваме спокойно. Възможно е да стигнем усмихнати там, закъдето сме тръгнали! Не изисква голямо усилие, но това, което ни носи, е голям кеф!

Пожелавам на всички все по-често да пътувате така, както пътувах аз днес със семейството ми! Приятно лято!"

Думите са на шофьорка от Стара Загора и са публикувани снощи в една от групите в социалната мрежа Фейсбук.Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Първи кадри от касапницата край Пловдив! Съсед: Видяхме как стреля и ги трепе, където спят / ВИДЕО

Коментари

Видео на деня

горе