Мария Цънцарова неразпознаваема похапва пицаМария Цънцарова заряза децата и замина за Италия да разпуска с приятелки. Водещата е в Неапол заедно с две свои дружки журналистки. Едната е Надя Ганчева, която също като Мария има малки деца, другата е Марина Стоименова. Звездата от btv публикува в социалните мрежи фотоси, заради които всички млади майки в България могат да й завиждат. 

На снимките се вижда как тя се забавлява по женски на километри от България, хапвайки пица на брега на морето. Къде са през това време нейните двама синове, не е ясно. Най-вероятно са или с баща си, или със своите баби. 

Любопитно е, че и едната от приятелките на Цънцарова, също е майка на две деца. Надя Ганчева от Нова официално се води в отпуск по майчинство, но това не й пречи да се радва на живота далеч от България и без децата. Единственото от трите, която все още не е станала майка е Марина Стоименова. 

Трите приятелки са тръгнали по стъпките на Лиз от популярния роман "Яж, моли се и обичай“, който много жени четат като Библията. Това става ясно от снимките на същата пицария, за която се говори в книгата, като се твърди, че там правят най-хубавата пица в целия свят. За да хапнат от тази пица, трите дами са се редили на опашка с часове. 

Преди тази екскурзия Мария Цънцарова е пуснали снимки от родното море, на които също не се виждат децата й. Най-вероятно тя ще намери време и за море със семейството си, преди да я извикат обратно на работа, писа "Уикенд“Източник: plovdiv24

Следваща статия:
Селфи на Ицо Хазарта с гълъб на рамото отприщи хиляди коментари

Коментари

Видео на деня

горе