Ето го мъжа, който отвлече и изнасили 8-годишната Ева / СНИМКИ и ВИДЕОКамерите на заведение в района на подлеза в Добрич са запечатали снимки на мъжа, който отвлече и блудства с 8-годишната Ева. От записите се вижда, че в 9,53 часа на 4 август двамата слизат от черен автомобил и се отправят към намиращата се до подлеза на парка пицария, пише pronewsdobrich.bg.

Мъжът отпраща детето, като му посочва да отиде в района на „Стара къща“, където малко по-късно то беше открито. Междувременно 40-годишният похитител си купува пица и се спира да я изяде, като междувременно наблюдава случващото се в района на подлеза. Вероятно е следял дали детето ще бъде открито. Няколко минути по-късно тръгва пеш в обратна посока.

Именно тези записи са дали възможност полицията много бързо да установи и да задържи похитителя на 8-годишното дете. От брифинга на говорителя на Районната прокуратура Даниел Илиев стана ясно, че колата, която е довела двамата, е на собственика на кравефермата, където мъжът работел. И на когото работникът обяснил, че детето е на приятелката му и трябва да го заведе в Добрич. Затова и той предложил да откара двамата до града.

Предния ден 40-годишният похитител наблюдавал 8-годишната Ева и двете й сестри, докато играят на детските съоръжения пред магазин Била в центъра на града. Детето му поискало 1 лев за въртележката. Дам му левчето и предложил да му купи сладолед. Хванал го за ръка и се отправили към района на „Стара къща“, продължили към Автогарата и от там км село Плачи дол като са минали пеш по черните пътища.

Обвиняемият работел в кравеферма в селото и ползвал стая под наем. Около 16 часа завел детето в стаичката, заключил го и се върнал в кравефермата, за да върши служебните си задължения. Около 20 часа се върнал в стаичката. Момиченцето било спокойно, но когато го видяло започнало да плаче и да търси майка си. Мъжът го завързал, поставил го на леглото и извършил блудството. След това двамата заспали. На сутринта отново заключил детето, отишъл в кравефермата. Събуждайки се детето отново започнало да плаче и да пита за майка си. Тогава колега на обвиняемия чул, че детето плаче и го попитал какво е това дете и защо плаче. Излъгал, че детето е на неговата приятелка.

Собственикът на кравефермата, чувайки, че детето плаче, го попитал кое е детето и защо плаче. Той отново излъгал, че е на приятелката му и че трябва да го заведе в Добрич. Тогава собственикът на кравефермата предложил да ги закара до Добрич и ги е оставил на подлеза на градския парк. Двамата са били в колата.

Майката на отвлеченото момиченце от Добрич с призив към родителите с ВИДЕО

Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с  него.

Майката на отвлеченото и насилено момиче от Добрич призова: Родители, пазете децата си!

"Искам да се върне смъртното наказание, за да си получи този изверг заслуженото, след като е докосвал малки деца, които са толкова чисти, които нямат вина за нищо, заявява Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с  него", предаде Про Нюз Добрич.

„Благодаря на всички, които ме подкрепят! ...Вярвам, че рано или късно ще има възмездие за това, което се случи с моето детенце“, това каза Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което 40-годишен отвлече и блудства с него.

Жената ни потърси, за да направи изявление, с което да опровергае някои твърдения, които се разпространяват, както и да отправи апел към всички родители.

Ето какво сподели майката:

Скоро ще отварям собствен бизнес и в това, което се твърди, че децата ми са просили, няма нищо вярно. Децата ми имат ядене, имат си баща, както и майка. И двамата работим, и двамата ги издържаме. По-нататък ще съобщя с какво ще се занимава фирмата ми, но със сигурност и занапред тези деца ще бъдат подсигурени. А, който разпространява неверни данни и дава лъжлива информация пред хората, рано или късно ще си понесе последствията. Моите деца никога не са просили, нито левче, нито два. Те винаги са имали в себе си пари. Никога не са били лишавани от нищо.

Децата ми са живи и здрави, но искам този изверг рано или късно Господ да го накаже и да гори в ада. Да си получи най-тежката мярка. Тази присъда му е много малка. Защото има присъди, при които, при добро поведение ги пускат. И този може да направи същото и с други дечица. Хора, отворете си очите и ушите, че педофилите се разхождат. Пазете децата си от психопати! Защото никой не може да ни гарантира сигурността. Дори нашето правосъдие не може да ни гарантира сигурността. Защото при добро поведение, ги пускат на свобода. И след като те ги пускат на свобода, те правят същите извергски неща.

Много ви моля, обърнете внимание! Тези сълзи могат да бъдат не само мои, може да бъдат и на още много хора. Защото този човек сигурно не го прави за първи път, кой знае колко пъти още е посягал на малки деца. И това или е било замълчавано, или е било прекратявано. Защото имам информация, която в момента нямам как да кажа цялата, но този човек е познат на много хора. Защото не един път се е извършвано такова деяние спрямо такива малки дечица. Много ви моля, бъдете по-предпазливи, както и аз ще бъда занапред. От такива хора нашите дечица трябва да ги опазим, защото те имат психични отклонения. Може бащата да е посегнал навремето на този човек, може и братът да е посегнал, и той да се е превърнал в педофил. Много моля всички родители да бъдем по-предпазливи и от тук нататък дечицата ни да бъдат плътно до нас. Така ще направя и аз в този случай. Много ме боли душата и сърцето, че той е докоснал детето ми. Но, рано или късно, ще се срещнем очи в очи. Ако не сега, някога.

Благодаря на всички, които ме подкрепят! Защото моите дечица никога не са излизали без надзор, както е казано и както е писано. Винаги децата ми са били с надзор. Това, което е станало, показва, че те са били следени. То не е от сега. Не е станало за един ден. Следени са от доста време. Благодаря много за това, че много хора са против тези изверги, за това, че искат да се върнат смъртните присъди! Аз също искам да се върне смъртната присъда, за да получи този изверг обесване или разстрелване, защото е докосвал малки деца, които са чисти, които нямат вина за нищо. Нека всички да си отворят очите и ушите и никога техните деца да не страдат! Никога. Това, което аз преживявам и съм преживяла, никога да не се случва на вашите дечица. Моето детенце е пищяло за помощ, но къде е била тази помощ? Затова ние родителите трябва да пазим децата си, по един или друг начин. Не само да разчитаме на нашия закон. Защото законът 50% ще ни опази, но останалите 50% не може да гарантира нашата сигурност – на нас и на нашите деца. В случая ние сами трябва да вземем мерките да пазим дечицата си. Защото нищо не е по-важно от нашите малки, невинни рожби.

Благодаря на всички!

Бъдете живи и здрави и пазете децата си!

От 3 години 40-годишния Страхил Ангелов, който на 3 август отвлече 8-годишно момиченце от центъра на Добрич и блудства с него, работи в кравефермата в село Плачи дол. Именно там той е бил задържан ден по-късно, след като разследващите са разкрили престъплението.

Като добър работник, без провинения го определя Костадин Костадинов, собственик на кравефермата, в която мъжът работел. Категоричен е, че няма психични проблеми. Преди години отишъл да се труди в Англия, но се върнал.

За детето в стаичката, в която живеел Страхил, шефът му разбрал на следващата сутрин, когато съсед отишъл при него. “Комшията ме извика. Каза, че някаква жена плаче. Когато отидох видях, че е дете, и веднага го накарах да отвори. Детето не беше вързано, беше на прозореца. Плачеше: „Искам при мама и при сестричките си“.

Когато шефът го попитал мъжа какво е това дете, което плаче, той излъгал, че е голямото дете на приятелката му, което е от друг баща. Майката била отишла да води малките на детска градина и щяла да се върне да го вземе.

Приятелката на Страхил много пъти била идвала при него във фермата. Наричал я Мима, имала две момиченца. Но това дете Костадинов не бил виждал.

„Веднага го накарах да вземе детето и да го закараме в Добрич. Казах му да се обади на приятелката си да идва да го взема“, разказва той.

Преди да тръгнат дал закуска на момиченцето – баница и боза, от закуските, които всяка сутрин купува за работниците. В колата, докато пътували към Добрич, детето било спокойно.

„Страхил каза да ги оставя до „Стара къща“, майката трябвало да вземе детето от поликлиниката“, разказа Костадинов.

Вечерта, когато в кравефермата пристигнали полицаите да арестуват Страхил, той разбрал, че детето е станало жертва на отвличане и блудство.Източник: lupa

Следваща статия:
Мария Цънцарова неразпознаваема похапва пица

Коментари

Видео на деня

горе