Ще има разочаровани от прогнозата за тази седмица / ПРОГНОЗА



Сутринта ще е предимно ясно, в източната половина от страната с до умерен северен вятър. Утре ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на отделни места главно в Северозападна България ще превали краткотраен дъжд. Ще духа умерен, в Югоизточна България и временно силен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 30° и 35°=<





Във вторник ще продължи да духа до умерен, по Черноморието временно силен североизточен вятър. Времето ще бъде предимно слънчево, след обяд с развитие на купеста облачност, само на отделни места в северозападните райони ще превали и прегърми. Максималните температури ще са между 30° и 35°.





През следващите дни до края на седмицата в Източна България ще е предимно слънчево. В западните и централните райони от страната повече слънчеви часове ще има сутрин, а около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, на по-малко места през почивните дни. Вятърът ще се ориентира от север, ще е слаб, по Черноморието - умерен.





Дневните температури ще се понижат с 3-4 градуса.


Четете още:

🔴 Опиталата самоубийство Цвети Стоянова взриви мрежата / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Ето го мъжа, който отвлече и изнасили 8-годишната Ева / СНИМКИ и ВИДЕО

🔴 Мария Цънцарова неразпознаваема похапва пица





Източник: plovdiv24





Коментари

горе