Наталия Кобилкина най-сетне показа хубавото си момченце - като русо ангелче е! (Снимки):



2019-та бе доста богата откъм звездни бебета. Сред майките, които чуха плача на своите първородни рожби, е и сексоложката Наталия Кобилкина .

Досега тя бе доста пестелива на информация относно бебето, но ето че с наближаване на годинката му задоволи любопитството на многобройните си фенове.



Кобилкина за първи път показа малкия си син. Сексоложката пусна снимки в социалната мрежа от почивката на семейството в Бали.

Кобилкина до скоро криеше наследника си . Но от кадрите, с които щедро почерпи почитателите си се вижда, че хлапето досущ прилича на майка си. Направо е одрало кожата й.





синът на Кобилкина

Наталия е заедно с бащата на малчугана са в Индонезия на почивка. Тя обаче призна, че заедно с тях са и нейните родители. Които е взела за да й помагат в грижите за малкия.

Филип от сега проявява склонност към музиката.





Кобилкина семейство

Тя роди на 27 февруари предишната година. Много скоро синът й ще навърши една годинка. От снимките се вижда, че момченцето расте като истински сладур.

Кобилкина споделя, че цялата фамилия се чувства отлично в екзотичната страна. Тя коментира, че Филип е невероятно музикално дете. Сам се забавлява с уникални инструменти като показа клип как си мъника си играе с тях.

малко бебе





На един от фотосите младата майка позира без сутиен. Тя е с лек потник с тънки презрамки  и черна дантела, а под него се очертава бюста на сексоложката. Рускинята  демонстрира разкрепостеното си поведение и доказа, че макар да е млада майка това не й пречи да е жена без задръжки, предават от trud.bg.

Наталия Кобилкина


Четете още:

🔴 Присъдата на Елена Поптодорова за кражба влезе в сила

🔴 Как Назарян се озоваха едновременно и при Слави, и при Цитиридис

🔴 Чудото на вярата! Отец Михаил излекува рак с молитви





Източник: За Жената





Коментари

горе