Градушка като орех удари Бургас



Градушка с размер на орех удари бургаските квартали "Лозово" и "Ветрен". От черен облак за около 2 минути се изсипа огромно количество ледени топчета. Колите, идващи от АМ "Тракия" в района на магазин "Джъмбо", се наложи да спрат, докато премине стихията, за да не се стигне до инциденти, съобщава "Флагман".





Синоптиците обявиха, че над Черноморието също ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб северен, около и след обяд изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.





Колите, идващи от АМ "Тракия", се наложи да спрат, докато премине стихията

Градушка с размер на прех удари бургаските квартали "Лозово" и "Ветрен", предава репортер на Флагман.бг.

От черен облак за около 2 минути се изсипа огромно количество ледени топчета. Колите, идващи от АМ "Тракия" в района на магазин "Джъмбо", се наложи да спрат, докато премине стихията, за да не се стигне до инциденти.





Синоптиците обявиха, че над Черноморието също ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни валежи и гръмотевици.

Ще духа слаб северен, около и след обяд изток-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Четете още:

🔴 Срещу 100 до 600 лв. в тайна Viber група: Катаджии предупреждавали за камери

🔴 Никога не дръжте дезинфектант в колата си, ето защо

🔴 Щабът с важно уточнение за аптеките и заведенията на закрито





Източник: lupa





Коментари

горе