Издирват се двойници на ЩАБА / СНИМКИ

Извънредната ситуация с коронавируса, освен че промени живота на милиони хора, създаде и условия за бързо популяризиране на местни звезди. Така за отрицателно време участниците в Националния оперативен щаб и Медицинския съвет към МС събраха цялото медийно внимание върху себе си и почти няма човек в България, който да не ги разпознава.Именно част от тях са в основата на онлайн конкурс за двойници – „Влез в ЩАБА”, който организира една от най-големите вериги игрални зали у нас - Magic Bet. В него могат да се включат както професионални актьори, така и хора без опит. Одобрените кандидати ще участват в забавни онлайн ''брифинги'', както и в развлекателни събития на живо, които екипът ще организира по случай отварянето на игралните зали, разположени в 27 града. Имитациите са световен феномен и се пресъздават образи не само на звезди от шоубизнеса, но и на обществени личности и политици. У нас също станаха много популярни, а принос за това имат едни от най-рейтинговите предавания в българския ефир- "Шоуто на Слави", "Като две капки вода" и "България търси талант".
В основата на инициативата е Стелиан Димитров, който е част от маркетинговия екип на компанията и е създател на първата имитаторска формация в страната от близкото минало - Faked Stars.

''Стартираме конкурса, защото искаме да създадем алтернативна шоу програма с едни от най-актуалните имена в България. От друга страна, като актьор по професия, осъзнавам колко е тежка в момента ситуацията за артистите, така че това е своеобразна подкрепа и поле за изява'', споделя Стелиан Димитров.
Конкурсът продължава до 10 юни 2020г., а правилата за участие може да откриете на сайта на Magic Bet или на официалната им страница във Фейсбук.Източник: Труд

Следваща статия:
Атанас Мангъров: Очаквам вирусът да изчезне скоро. Няма да има втора или трета вълна

Коментари

Видео на деня

горе