Бързащи за Гърция подминаха заклещени в горяща кола! СНИМКИПътуващи за Гърция, които бързат да стигнат на морето в южната ни съседка, подминаха горящ автомобил с хора в него. За това сигнализира в социалните мрежи Десислава Георгиева. Публикуваме разказа й без редакторска намеса:  

"НЕ СТЕ ХОРА БЕ- МЪРШИ СТЕ! 

Рейтинга ли щеше да ви падне боклуци тъпи, ако бяхте спрели да помогнете да извадим хората от горящата кола на магистралата, та така прелитахте! Или бързате за Гърция с любовниците си!

Малко ви е всичко, което ви се случва!

Гнус ме е, гнус ме е от всички, които подминаха днес горящата кола. Вътре бяха възрастни хора......

Абе глупаци, утре това може да са вашите родители. Бива ли, да виждате, че гори кола, вътре хора има и вие да подминават. Или ви беше страх да си дадете пожарогасителя, че не може да си купите нов, защото 20-те лева ви трябват да се наядете, че не се наядохте в тоя живот! Нещастна мърша сте!

Благодаря от сърце на момчето с мини вана, което спря! Благодаря му, че ми помогна да спасим хората, БЛАГОДАРЯ за усилията да угаси пожара.....
А всички останали ..... Бог да ви пази, заедно с безразличието ви, с алчността ви, с жаждата ви да сте велики. Нещастна сган сте!
Айде почвайте да плюете сега по мен! Че да си оправдаете миризливите души."
Източник: glas

Следваща статия:
Задържаният шеф в ГДБОП карал Голф на 15 г., не можел да си плати тока

Коментари

Видео на деня

горе