CONGRATULATIONS! Наследничката на Ангелкова в схватка с английския (УНИКАЛНО ВИДЕО)



Видео от 2019 г. показва потресаващото ниво на владеене на английски език на новия министър на туризма Марияна Николова. Клипът е от конференция за демократическата реформа в Украйна от началото на юли миналата година. Събитието се провежда в Торонто. По това време Николова е заместник министър-председател по икономическата и демографска политика. 

Видеото - пълна излагация за наследничката на Николина Ангелкова бе излъчено днес от "Господари на ефира". Потребители в социалните мрежи го определиха като "потресаващо" и попиляха от критики протежето на лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Повечето хора коментират, че футболната легенда Христо Стоичков направо е професор по английски и блести със своите езикови умения пред министър Марияна Николова. "Има една френска поговорка: "Говори френски като испанска крава". В случая можем да я побългарим тази поговорка: "Говори английски като български министър...", пише потребител във фейсбук.





"Добре, не знаеш език. Това дори не е импровизация. Поне да беше отделила време да се подготви и да не се излага. Ебаси непукистичните калинки", са част от критичните коментари по адрес на новата министърка на туризма.

"Срамна работа! Успокоителното е, че тая мома, дали сега или след изборите ще е безработна! Много проста министърка! Какъвто е Симеонов като две капки вода са! Да спрем да се излагаме вече, сложете грамотни хора, за смях ставаме.





Когато тръгнеш да търсиш работа, дори и за продавач консултант трябва да знаеш английски, руски и немски. Явно не важи за министър на туризма. Мисля, че току-що изпитах чужд срам. Тъжното е, че такива хора дори не осъзнават, че стават за смях", негодуват граждани от познанията по английски на наследничката на Николина Ангелкова. И явно, ако предшественичката на Николова беше обсъждана заради шармантните си тоалети, но настоящата министърка ще бъде обект на критики заради слабите си езикови умения по английски.





Амбициозната ботевградчанка завършва гимназията с преподаване на чужди езици „Алеко Константинов“ в Правец с профил френски език. Висшето си образование по „Право“ получава в Нов български университет със степен магистър. Притежава и магистърски степени по „Публична администрация и административни практики“ и „Право на Европейския съюз“ от СУ „Свети Климент Охридски“, както и магистратура по „Стопанско управление“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Велико Търново.

През май 2017 г. бе назначена за началник на политическия кабинет на заместник министър-председателя по икономическата и демографска политика Валери Симеонов. След негова оставка заема мястото му в правителството на 21 ноември 2018 г.

На 24 юли 2020 г. става министър на туризма, като продължава да бъде и заместник министър-председател на Република България по икономическата и демографска политика.


Четете още:

🔴 ЗЛАТО ЛИ Е? 20 лева за кафе в центъра на София

🔴 Най-голямата сделка в най-новата българска корпоративна история е факт!

🔴 Пияни роми пребиха кмета на врачанско село





Източник: lupa





Коментари

горе