Пепи от Пазарджик: Стопиха ми живота, не съм лелята с бастунаПепи Генова от Пазарджик, чиито снимки бяха разпространени вчера с обвинението, че e жената, провокирала скандала на Орлов мост, при който беше задържан Петър Кърджилов, заплаши пред БНР всички със съд за тиражиране на "фалшива" информация. Както е известно, бившият пиар на Иванчева беше арестуван, след като лисна чаша с вода върху лелка, посегнала с бастуна.

Това е Пепи Генова, а горе е лелката с бастуна. 

 

Пепи Генова ще потърси и съдебна отговорност от политическите лица, които споделиха снимката ѝ в социалните мрежи с гневни коментари към нея.

В социалните мрежи вчера бе подета кампания, че жената, заснета вчера спор с протестиращи в столицата, не е от село Поибрене, както съобщиха някои медии, а всъщност е Пепи Генова от Пазарджик.

За „Хоризонт“ Генова съобщи, че подготвя сигнал и до Специализираната прокуратура:

„Вие знаете ли, че ме заплашват? Те ми стопиха живота само за една вечер. Те просто знаят ли тия хора, че такива фалшиви новини, човек може да умре от притеснение?! Не мога да си обясня, защо точно мен ме набедиха - нямам абсолютно никаква прилика с тая жена“.Източник: Марица

Следваща статия:
ГОРДОСТ! Лекар от Пловдив вдигна на крака три деца болни от церебрална парализа

Коментари

Видео на деня

горе