Вижте тайния внук на Иван Костов (СНИМКИ)Далеч от дядо си живеят внуците на Иван Костов. Наследниците на голямата му дъщеря Мина от деца растат на хиляди километри от България, във финландското градче Темпере.
Бившият премиер е лишен от възможността да присъства на повечето от празниците на внуците си, а преди дни по-големият от тях навършил пълнолетие.

Костов не уважил тържеството по-случай 18-годишния рожден ден на внука си лично, тъй като в момента пътуванията в чужбина са ограничени и рискови. Младежът носи името на своя дядо и скоро му предстои да бъде студент. По всяка вероятност Иван-младши ще продължи образованието си или във Финландия, или в някой от другите престижни университети из Европа.
Той е по-големият от двамата синове на Мина от брака ѝ с бизнесмена Георги, с когото тя се разведе скандално през 2010 г. след точно 10-годишен брак. Малко след това щерката на Командира емигрира на Скандинавския полуостров с двете си деца Иван и Виктор и се установи трайно там, развивайки успешен бизнес.

Доскоро тя живееше под един покрив с втория си мъж Асен, с когото обаче също не успяха да се нагодят и се разведоха в навечерието на 70-годишния юбилей на баща ѝ в края на миналата година.По-малката ѝ сестра Яна обаче все още дели един покрив с баща си Иван и майка си Елена. Тя, италианският ѝ съпруг Алесандро Мерлини и тяхната дъщеричка обитават семейното имение в квартал „Драгалевци“.

Внучката на бившия премиер има привилегията да се радва на ежедневното внимание на своите баба и дядо за сметка на по-големите си братовчеди, които са в чужбина. Двете щерки на Костов обаче продължават да са изключително близки и сплотени въпреки разстоянието.Източник: Ретро

Следваща статия:
Няма туристи ли? Всички шезлонги в Слънчев бряг са заети

Коментари

Видео на деня

горе