Ново 20! Наталия Кобилкина вече живее в Лондон с... СНИМКИ



Наталия Кобилкина пак смени адреса си на местоживеене и няма да повярвате къде е в момента популярната сексоложка, която пълнеше залите у нас с мераклии за повече сексуални умения.

До момента Кобилкина живееше в слънчева Атина, където бе и близо до своята свекърва, както става ясно от самата нея в социалната мрежа. Сега обаче, положението е коренно различно, защото брюнетката се премести да живее заедно със семейството си в Лондон, който не се слави толкова със слънчевите си дни.





"Имахме щастливи моменти там и съм благодарна, че през първата година от майчинството бях в топла Гърция до моята свекърва. Такис е пълен с идеи и енергия да работи в Лондон, а аз просто следвам сърцето си, защото знам, че тук ми е мястото сега", сподели Наталия пред последователите си във виртуалното пространство. Постът й, с който описва цялата ситуация пък, звучи така:

"Днес беше дълг и много щастлив и едновременно труден ден. След много мъки, милион огледи и подготовка с документи успяхме да изберем и да се нанесем в нашето уютно жилище в Лондон (за сега под наем:)). Това беше дълг дълг път чрез тернии, много работа, падане и ставане и вяра в чудеса.





Най на края легнах в новото ми ухаещо легло след вана с пяна. Честно казано запазих този момент за себе си, без лайфове днес. Просто усещах всяка секунда на щастие да подреждаме новия ни дом... в Лондон. Решихме да продължим нашия път тук.





Днес освободихме нашия апартамент в Атина. Имахме щастливи моменти там и благодарна, че първата година на майчинство бях в топла Гърция до свекьрва. Но Филип готов за хубави Лондонски градини. Такис пълен с идеи и енергия да прави неща в Лондон. А аз просто следвам сърцето си защото знам, че тук ми е място за сега.





Ще направя тези дни лайф и ще кажа какви са ни планове и как ще продължим това, което правя години. За сега искам да знаете, че винаги ще ви обичам и За мен България винаги ще бъде Моя страна и Моя България. А сега лека нощ в новия ми дом в Лондон...сълзи от щастие за сбъдналата мечта добър завършек на деня и начало на нов. С ти го можеш! Всички нашите мечти имат право да станат реалност".


Четете още:

🔴 Чудо с дете в пловдивска болница / ВИДЕО

🔴 Хлебарки и кости в детска кухня / СНИМКИ

🔴 Урок за мъже: Поздравявайте хората, които срещате, защото на връщане може да имате нужда от тях





Източник: Блиц





Коментари

горе