Чиния с морска сол на перваза блокира лошите очи





С наближаването на новата година е добре да пречистим дома си от негативна енергия и да направим някои ритуали, които ще ни защитават от лоши очи и ще привлекат благини вкъщи.





Хубаво е да сменим завесите на прозорците, за да започнем „на чисто“. Изправени пред избора на цветове никога не залагайте на черни или такива в тъмни тонове. Най-добре е да сложите бели или светли завеси. Те, от една страна, ще донесат хармония в семейството ви, а от друга, ще го предпазят от негативната енергия.

Изпитано средство за привличане на късмет и богатство у дома е поставянето на чинийки, пълни с морска сол, по первазите на прозорците.





Тук единственият съвет е да внимавате те да са добре закрепени, в случай че отглеждате в дома си котка или друг любопитен домашен любимец, който има способността да се катери. Надали той ще посегне към самата сол, но честото ѝ разсипване по пода ви е почти гарантирано. Това не е добре да се случва, защото разсипана сол носи кавги и нещастие. Като декорация със силен заряд, която можете да ползвате за амулет срещу злини, са мидите и рапаните, събрани лично от вас от морския бряг.





Те също е добре да бъдат наредени в началото на година около прозорците, така че да „блокират“ завистта и лошите помисли на съседи и непознати.


Четете още:

🔴 Така си пие кафето прелестната Катрин Тасева

🔴 Бизнесмен пребил Светльо Иванов пред жена му

🔴 Братът на изчезналия Костадин шокиращо: Подозирам, че е убит!





Източник: Ретро





Коментари

горе