Кафе от боб ликвидира шиповете  





Билкарят Георги Велков разкрива поредна алтернативна рецепта от своя тефтер, с която е помогнал на стотици хора. Тя е за лечение на шипове, а за пръв път я узнал на младини. „Това се случи преди много години, аз тогава бях на 40 години още.





Среща ме един милиционер и ме упреква защо аз, млад човек още, се движа с бастун. Оплаках се, че страдам от шипове в коленете, а той ми каза, че има лек за това. Аз го изгледах учудено и невярващо, но той на свой ред ми отвърна следното: „Ще ти разкажа една приказка, а ти, ако искаш, вярвай. Моят чичо беше обхванат целият от шипове и каквото да беше опитвал, нищо не му помогна. Срещнала го обаче някаква бабичка, на която той разказал за мъките си.





„Пий кафе от боб – казала бабата – и след 2-3 седмици ще се оправиш“. И човекът изпълнил тази иначе простичка рецепта – сутрин, обед и вечер пиел кафе от боб. А когато отишъл при доктора за рентгенови снимки, той го попитал – къде са шиповете? Докторът се засмял, но човекът казал: на вас ви е смешно, но на мен ми мина“, споделя Велков. Той разкрива и как всъщност се приготвя лековитото кафе.





„Взема се по-ситен боб и се пече в тава във фурната, докато стане кафяв, също като кафето. След това се мели в машинката за кафе. И си правиш кафе, което се пие половин час преди ядене – сутрин, обед, вечер. Е, малко неприятно мирише, няма този аромат и вкус на същинското кафе, но целта е да оздравеем!“, допълва лечителят. „Аз съм живото доказателство за това, че помага. Не слушай умнило, слушай патило, както е казал народът“, категоричен е бай Георги.


Четете още:

🔴 Нов ужас с дете! Актриса разказва за кошмара в София

🔴 Руслан Мъйнов е готов с къщата и жената, мечтае за бебе

🔴 Внезапно почина проф. д-р Владимир Данов





Източник: Ретро





Коментари

горе