Лили цака пенсионери с билети по 200 лева  





След неработната 2020 г. Лили Иванова с нови сили ще щурмува сцената още през идния февруари. Примата официално оповести, че тръгва на национално турне, което ще продължи рекордните 6 месеца. Това се налага, за да има достатъчно време между датите на концертите певицата да си почива и да възстановява гласа си. Стартът на турнето ще започне от Видин на 24 февруари. Макар билетите да са в продажба, наша проверка установи, че интересът към събитието изобщо не е голям.





До момента са продадени по-малко от 100 билета, при това от най-евтината ценова категория – тези от 30 лева. За пръв път Лили е по-благосклонна към почитателите си в провинцията и се е съобразила с техния по-нисък стандарт на живот. Затова най-скъпите пропуски за концертите ѝ в страната са 60 лева. Не така стоят обаче нещата за столичани. В Зала 1 на НДК естрадната звезда отново ще има 3 поредни концерта – на 17,18 и 19 март, а билетите за тях достигат 200 лева за бройка.





Все още се намират и по-евтини варианти – по 80, 100 и 120 лева. „Колкото и да я обичаме, заради коронокризата не можем да си позволим толкова скъпи билети. Едва си плащаме сметките и отделяме за лекарства. Пенсиите ни са по 300-400 лева, как да дадем 200 за концерт, било то и на голямата Лили“, коментират нейни почитатели в пенсионна възраст в социалните мрежи.





След София грандамата на родната музика ще извива глас в Бургас, Сливен, Благоевград, Велико Търново, Добрич, Шумен, Русе, Хасково, Гоце Делчев, Самоков, Плевен, Варна и Пловдив, а финалът на турнето ще е на 6 юли в Пазарджик. Все още обаче съществува риск мащабният тур да пропадне, тъй като ситуацията с пандемията от Ковид-19 е променлива и е възможно отново да ескалира. Ако това се случи, Лили ще загуби милиони левове печалба и със сигурност ще трябва да плати неустойки на организаторите и рекламодателите, с които работи.


Четете още:

🔴 Здравният министър гневен на шефа на ОбС Сандански, ваксинирал се преди медиците

🔴 Самолетните билети поскъпнаха драстично

🔴 Гойко Митич лекува Искра Радева с кисело мляко / СНИМКИ И ВИДЕО





Източник: Ретро





Коментари

горе