Ужас! Момче бере душа на булевард, никой не му помага



Трогателна история разказа в личния си профил актрисата Красимира Кузманова - Кокран, която живее в София с американския си съпруг Джон. Публикуваме без редакция, постът е от вчера:

Красимира и Джон





"Не съм никак привърженик на постове, които плашат и  подлудяват хората, но явно има нужда да се казва ,че липсата на нормалност е застрашителна, че съпричастност, помощ на човек в беда понякога в нашата територия, като че ли не съществуват, ако не ни засяга лично!

Пиша всичко това, потресена от историята ,която мъжът ми е преживял преди половин час на централна улица, намирайки 10 годишно дете ,пребито или блъснато от кола в безпомощно състояние. И никой не реагира, започва да маха и да спира коли, за да се свържат с полиция и бърза помощ ,тъй като не говори добре български.





Спира само една кола и с жената успяват да качат детето в линейка, слава Богу, оказва се че е живо!Навън е 2 градуса, улицата е централна ,минават хора и коли непрекъснато, възможно ли е никой да не реагира!

Няма да сложа снимка на гледката ,защото е жестоко и не спирам да плача!





А това ,което той ми каза е: ”Живял съм в много страни и ако някой маха на коли за пострадало дете ,ще спрат поне 5 и ще се опитат да помогнат! ”Дано има късмет милото дете!".

По-късно от дискусията става ясно, че детето е спасено и е в добро състояние. Но други подробности за семейство, причина за инцидента - не се съобщават. 


Четете още:

🔴 Тежка катастрофа на "Дунав мост" 2. Румъния затвори границата

🔴 До края на 2021 г. в цяла България ще има 5G мрежа

🔴 Тома Томов със зловеща версия за смъртта на внучето си





Източник: Марица





Коментари

горе