Напитката, която изгаря най-опасните мазнини по време на сънКакто вероятно знаете, най-опасната е висцералната мазнина, която се натрупва в корема и прониква вътре, буквално обгръщайки органите. Тази бяла мазнина се натрупва около черния дроб, панкреаса, сърцето и червата.

За да определите количеството висцерална мазнина в тялото, трябва да определите съотношението на талията и бедрата.

Измерете талията и ханша си в най-широката точка, разделете обиколката на талията си на измерването на ханша. Ако числото е по-голямо от 1,0 за мъжете и 0,85 за жените, нивото на мазнините е твърде високо.

Ето защо трябва направим всичко възможно да се отървем от нея, въпреки че е доста трудно. Диетата трябва да е съобразена с(намаляване на въглехидратите, увеличаване на протеините и фибрите, кардио натоварвания, силови тренировки. Има и допълнителни средства.

Според учените зеленият чай е в състояние да изгаря висцералните мазнини. В сорта оолонг са открити уникални свойства: съдържа голямо количество катехини. Освен това, учените казват. че той продължава да „гори мазнини, докато спите“.

По принцип оолунг е начин за обработка на чаени листа.

Това е полуферментирал зелен или черен чай, който включва най-добрите си свойства. Прилича на плътно усукани топки, които, когато се варят, ефективно "разцъфтяват" в листа.Източник: zdrave

Следваща статия:
Ново 20: Зеленият сертификат валиден само след бустерна ваксина

Коментари

Видео на деня

горе