Заби му ножа до дръжката: Цвети от Фермата попиля Виктор



Нож в сърцето на Виктор от "Фермата" заби с думите си една от най-изкусителните участнички в последния сезон на шоуто - Цветелина Лозанова. Стюардесата най-накрая призна какво се случва с връзката им след риалити формата.





Брюнетката, която продължава да приковава вниманието и извън пределите на най-известното стопанство у нас, реши да бъде пределно откровена със своя фенка и да отговори на въпроса й какво се случва с Виктор.

"Имахме кратко привличане, това е. Привличането не е еквивалентно на любов, не е еквивалентно на връзка, не е еквивалентно дори на уважение", така започва дългия и твърде оплетен отговор на Цвети за една връзка, която, както изглежда, вече отдавна не е актуална в живота й, пише show.blitz.bg.





"Много хора ме питат за отношенията ми с Виктор, нищо няма да кажа по този въпрос, дори и да имам много за изговаряне по темата, защото не би било коректно. Отношенията между двама души трябва да останат между тях самите, освен ако заедно не решат да говорят пред аудиторията за тях. Аз смятам, че и двамата можем да говорим за много по-интересни теми и този въпрос стана до известна степен банален.





Говорейки за уважение, аз уважавам Виктор, уважавам и себе си, уважавам и човека до себе си. Това смятам, че е най-конкретният отговор на този въпрос. Да, aз имам човек до себе си и този човек не е Виктор, с този човек не съм била по време на Фермата, разделихме се пролетта, малко преди да вляза в предаването, с този човек съм щастлива и съм била щастлива и преди, хора сме, допускаме грешки, учим се , но въпреки грешките от двете страни, ние сме си простили всичко, което е било в миналото, поучили сме се и сме започнали живота си на чисто, гледайки по-зряло и с други очи на връзката ни. С този мой отговор се надявам въпросите за Виктор да приключат", добавя Цвети.


Четете още:

🔴 Важни промени! Гонят и глобяват половин милион шофьори на дизелови автомобили

🔴 Пулев: Иска ми се да имам енергията да хвана депутатите за врата, да ги посъветвам / ВИДЕО

🔴 Фармацевт получи 2629,62 лв. сметка за ток за декември





Източник: Марица





Коментари

горе