Експертът по храните д-р Сергей Иванов: Не яжте пилешко!

НОВА БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ НА КИРИЛ БАЛДЕВ ЗА ПЪРВОКЛАСНИЦИ В МОНТАНА
Кирил Балдев от пазарджишкото село Звъничево е известен в нашата страна с редица благотворителни кампании. В една от тях – „Да спасим книга“, бяха събрани книги за библиотеките в малки населени места като читалището в с.Хитрино, за българите в Лондон и др. Може да се каже, че благотворителността и дарителството заемат много важна част от сърцето и живота на Кирил, затова и той е много активен в дейността си.

В навечерието на рождественските празници той откликна на молбата на една учителка от Трето основно училище „Д-р Петър Берон“ – град Монтана да помогне на първокласниците с дарение от книги и ученически пособия. В кампанията се включиха още Фитнес зала „Титан“, Пазарджик и негови приятели. В началото на новата година закупените материали и книги ще бъдат изпратени в училището в Монтана.

Семейството и приятелите на Кирил подкрепят неговото благородно дело и се гордеят с това, което прави той. Кирил споделя, че и занапред ще продължи да помага на всеки, който има нужда и се надява много повече хора да последват неговия пример.

Ако Ви е харесала статията, подкрепете ни във facebook!Следваща статия:
Открий България… в Буенос Айрес

Коментари

Видео на деня

горе