Андрей Слабаков пред ПИК и "Ретро" срещу гей парада: Ако всички бяха педерасти, кьорав човек нямаше да остане на Земята“Това, че някой има друга сексуална ориентация, не ме интересува. Но не искам да ми го навират в носа с демонстрации”. Това каза режисьорът бунтар Андрей Слабаков по повод предстоящия гей парад в София на 27 юни.

Има ли в България дискриминация по сексуална линия и каква всъщност е целта на гей парадите, Слабаков коментира за “Ретро”. 

– Г-н Слабаков, вие сте известен противник на гей парадите, а сега отново се задава такъв. Защо тази акция ви дразни толкова много?

– Защото не разбирам с какво тези хора парадират. Никой не е дискриминиран в България. Хомосексуализмът не е забранен от закона, така че явно те искат да имат повече права от мен, който съм хетеросексуален. Това, че имаш друга сексуална ориентация, не ме занимава. Това е все едно парад на циганите да направят. Щото са цигани. Или всички зидари да излязат на парад. Защото зидат. Или парад на миньора. Това бие на тежък социализъм. Подобни демонстрации са излишни. Целта на педерастите (не казвам хомосексуалистите) е да настроят хората срещу себе си и после да могат да дърпат някакви кинти. И да твърдят колко са репресирани и дискриминирани. И все по-малко хора ще искат да имат в екипа си хомосексуални не защото са некадърни, а защото ако случайно се окажат некадърни, работодателят ще трябва да си ги държи доживот. Защото иначе ги дискриминира и ще го съдят. Това е изключителен проблем. Той важи и за негри, цигани и пр.

– Не мислите ли все пак, че никак не сте толерантен към хората с различна сексуална ориентация, към другостта? Това най-малкото се смята за неевропейско и демоде.

– Аз съм толерантен, но те не са толерантни.

И ужасно се дразня от думата, че са “различни” – мен това лично ме обижда. Всеки човек се ражда различен. Не може те да са различни, защото това значи, че съм еднакъв. Различен си със сексуалната си ориентация? Това си е твоя лична работа и не занимавай никого. Мен ме интересува сексуалната ориентация на жена ми. Засега съм доволен.

– Как ще коментирате факта, че 17 посланици от западния свят са подкрепили гей парада?

– Ами вероятно и сред тях е пълно с педерасти. А може би просто мислят, че е много готино да видят мъж, облечен в розов чорапогащник. Има извратени хора, аз нямам нищо против.

Педерастката общност е като комунистическата примерно. Педерастите се подкрепят в целия свят, комунистите - също. Мога да ви кажа кои не се подкрепят – наричат се българи.

У нас може да има хомофоби, но това не прави България хомофобска държава. Повече хомофоби има в Германия, Франция, Великобритания и те просто си ненавиждат хомосексуалните. Нас това не ни интересува, ние сме друг вид нация. Но не искаме да ни завираш задните си части, пълни с хвърчащи пера, в носа. Не желая да го гледам, не смятам, че е възпитателно, освен това не смятам, че е нормално. Ако ви интересува мнението на Петър Дънов, цитирам: “Педерастията е извращение”. А за Дънов не може да се каже, че е хомофоб или някакъв гад. Искате ли да ви кажа рецептата на Петър Димков – най-големия билколог, за лекуване на педерастия? Щом има рецепта за лечение, значи това за него е заболяване.

– А как приемате факта, че хомосексуални двойки осиновяват деца?

– Изключителен противник съм на това. В природата при различна сексуална ориентация видът измира. Всеки педераст хетеросексуална майка го е раждала. Защото ако имаха двама татковци или две майки, тогава нямаше да има резултат. Нормално е една майка да е бременна, да износи своето дете и да го роди от бащата. А децата на педерастите знаем, че са два вида – редки и твърди. Трети вид те досега не са родили. Ама аз нямам нищо против, само да не ми обясняват, че това е нормално. Защото ако беше нормално, човешкият род нямаше да съществува. Представете си, че всички са педерасти – хората щяха да изчезнат за броени минути. Нямаше да има кьорав човек на Земята.

– Какво стана с делата, които вървяха срещу вас за дискриминация, след думите ви, че гейовете са по-опасни от тютюнопушенето?

– Те продължават да ме съдят. Съдят ме от 2006 г. И непрекъснато ме оправдават – досега три пъти. Но този Радослав Стоянов от Българския хелзинкски комитет и още едно момче непрекъснато ходят да се жалват и продължават с някакви глупости. А няма нищо, за което да бъда съден. Да, смятам, че това, което те правят, не е нормално, но това си е мое мнение. Защото ако те се окажат нормални, очевидно аз съм ненормален в сексуално отношение. Хора, които се сношават с кози, също са с различна сексуална ориентация. Това нормално ли е?

– Имате ли приятели хомосексуалисти?

– Много приятели хомосексуалисти имам. Но педерасти и гейове - не. Общуваме си много добре, те са на същото мнение като мен – че не трябва да има парад. А според някои парадът се прави, за да кажа аз подобни неща, за да може педерастите отново да ме осъдят и аз да им платя едни пари. Проблемът е и в Хелзинкския комитет. Педерастите и гейовете (не хомосексуалистите) са много тревожни, защото никой не им обръща внимание. А като не им обръщат внимание, т.нар. педали активисти не могат да смучат пари. Тоест цялото упражнение е да се изпомпат едни мангизи не само от някакви осъдени, които са дискриминатори, а понеже има световни организации, които ги подкрепят. Те са изключително организирани.

– Натъртвате на разликата между хомосексуалист и гей, каква е тя според вас?

– Геят е човек, който смята, че след секс с мъж става много интелигентен и талантлив.Източник: pik

Следваща статия:
16-годишна направи фурор в Германия с песен на Мадона

Коментари

Видео на деня

горе