Наглият прокурорски син насилен в затвора / СНИМКА



Синът на прокурора на Перник Бисер Михайлов - Васил, продължава да търпи ударите на затворниците в Централен софийски затвор. 18-годишният хулиган, от чиито безобразия цял Перник пропищя, сега горчиво съжалява за действията си, защото те го срещнаха с далеч по-опасни от него бандюги в зандана.





В края на декември прокурорският син е бил спукан от бой зад решетките от бивш боксьор, твърди Lupa.bg. Побоят продължил и от страна на други затворници - общо четерима души, а надзирателите оставяли да бият тийнейджъра на воля, защото и те се дразнели от арогантното му поведение. "Това лайно се държи предизвикателно в затвора - парадира с връзките на баща си и с пари. Всяка седмица му носят по 1000 лева и той се прави на баровец, което дразни останалите", разкрива излежаващ присъдата си в Софийския затвор.





Надзиратели водят Васил Михайлов в съда





Миналата седмица Васил Михайлов яде бой и от Георги Семерджиев, за което Lupa.bg вече информира. Двамата били на нож от първия момент, в който се срещнали "на топло". При свадата носа на Васил бе счупен.





Премеждията на синковеца обаче не спират дотук. Отношенията между прокурорския син Васил и останалите престъпници започват да минават в следващата фаза. Затворници от 11 и 13 отряд с над 10-годишни присъди вече всекидневно тормозили младежа.





Според мълвата, в края на миналата седмица прокурския син дори е бил изнасилен от рецидивист с прякор Отвертката. Някои дори твърдят, че гаврата била заснета с мобилен телефон. "Вече си има нов прякор - Василиса Прекрасна", разказва през смях обръгнал пандизчия.

В затвора тече проверка по случая.


Четете още:

🔴 Изсмукаха му хонорара: Кремена разказа играта на Халваджиян, съюзи се със снахата / СНИМКИ

🔴 Леден обрат във времето: Проливен дъжд къпе 3 дни България, обръща го на сняг

🔴 Калин Терзийски: Калин Терзийски умря днес / СНИМКИ





Източник: lupa





Коментари

горе