Фики Стораро обясни за кражбата



ESPANOLA BABY разбуни духовете, както всъщност често се случва, откакто се занимавам професионално с музика. Но искам да си общуваме, затова ще коментирам нещата, които Ви вълнуват.





Във връзка с излезлите обвинения, че съм откраднал музиката на EAPANOLA BABY, държа дебело да подчертая, че нямам песен в репертоара без уредени авторски права. Това е кавър и авторът на музиката е получил поисканата от него сума за труда си.

Това сподели във фейсбук певецът Фики Стораро. Поводът за публикацията му са обвиненията в кражба на песен и коментарите по темата заляха социалните мрежи. 





Изпълнителят пусна колаборация с участието на баща си Тони Стораро и брат си Емрах, а песента "Espanola baby", която бе промотирана в официалния онлайн канал на певеца, предизвика противоречиви мнения още преди да се появи официалното видео на тримата.

Ето какво написа още певецът:





Във връзка със стила на песента, миналата година работих усилено по концерта “Другото лице" с поп и рок музика. Сега пуснах няколко неща за клубовете и Tiktok. Това е тренд в момента, много хора го слушат и го търсят по време на моите участия.





Мисля, че съм доказал през годините, че съм универсален изпълнител и както мога да Ви разплача с изпълнение на балада или народна песен, така мога и да Ви веселя с кючеци. Благодаря на тези, които са достатъчно широко скроени, за да слушат това, което им харесва, без да съдят или да плюят другото. Вие сте моите хора! На останалите ще кажа: животът така или иначе е твърде кратък, запълнете го с любов, а не с негативизъм. Обичам Ви!

Ваш: Фики


Четете още:

🔴 Кошута яде вафли в родопско село

🔴 Алекс Богданска си направи уникална фотосесия със слонове в Тайланд / СНИМКИ

🔴 При жените над 40 години задължително се препоръчва извършването на образно изследване веднъж в годината





Източник: plovdiv24





Коментари

горе