Чудо! Българка забременя в Турция, след като ѝ казаха, че никога няма да има дете / СНИМКИ



Съпрузите Юркюш и Радостин Рахневи, които живеят в България са заедоно от 4 години. Те са отишли в Турция, с надеждата да се сдобият с рожба, защото не могат да имат деца по естествен път.





Казали им, че никога няма да имат дете

Лекарите в България заявили на двойката, че никога няма да имат дете, съобщи агенция Демирорен (DHA).

Единственият начин да се сдобият с такова е по метода "ин витро". 





Гинекологът проф. д-р Сабри Чавкайтар и урологът проф. д-р Бюлент Ерол в истанбулска частна болница обаче им предоставиха персонализирано лечение. След успешния процес на лечението, през изминалия месец те успяха да се сдобият със сина си Христо. 





Успех на Турция в ин витро лечението

След като се завърнаха щастливи в България, двойката изрази чувствата си пред агенция Демирорен: „След като прочетохме за успеха на Турция в ин витро лечението, решихме, незабавно да заминем. Констатирахме, че турските лекари са уникални в професията си и се отнасят с голямо разбиране към пациентите си. Благодарение на тях се сдобихме със сина си.”





DHA





Двойките да не губят вярата си

Майката Юркюш Рахнева заяви: „Направиха ни най-големия подарък. Чувството да си майка е прекрасно.. Благодарни сме на нашите лекари, които ни накараха да изпитаме това щастие. Турските лекари са нашите герои. Единственият ми съвет към двойките, които обмислят ин витро лечение, е да не губят вярата си и никога да не се отказват. 

В България определено има добри лекари, но видяхме отношението на турските лекари към пациентите и техния професионален опит и определено можем да кажем, че са уникални в тази област.”





Рожбата се ражда след здрава бременност

Проф. д-р Сабри Чавкайтар обясни процеса на лечение. 

„Нашият 40-годишен пациент Юркюш Рахнев и неговата съпруга кандидатстваха при нас от България. Броят на яйцеклетките и броя на сперматозоидите бяха много ниски. Създадохме два ембриона от персонализирана програма за лечение. С операция отстранихме проблем открит в матката. Синът им Христо, зарадва семейството и се роди след здрава бременност. Ние също сме щастливи като родителите, защото сме част от това чудо.“





DHA





Приложено е комбинирано лечение

Урологът проф. д-р Бюлент Ерол допълни: „Когато нашият пациент дойде в клиниката, имаше малко неподвижни и деформирани сперматозоиди. След прилагане на комбинирано лечение, включващо хормонални лекарства, се наблюдаваше повишаване на броя и качеството на сперматозоидите и тогава беше решено да започнем ин витро лечение. След този опит настъпи бременност и двойката се сдоби със сина си", заключи той.






Четете още:

🔴 Квесторка си тръгна отвратена от олимпиада: Направена е от извратени мозъци / СНИМКИ

🔴 Потрес: Учителки млатиха директорка пред 1000 ученици в София

🔴 Добромир: С Глория съм само за пари!





Източник: Марица





Коментари

горе