Ето как Деси Стоянова бори скръбта по мъжа си Деси Стоянова търси начини да се бори със скръбта по починалия си съпруг Велислав Русев. Тя се върна на работа много скоро след трагедията, а свободното си време гледа да уплътнява докрай, за да не я застигат черните мисли.

Водещата от Би Ти Ви сподели, че през почивните си дни често е на път – у нас или в чужбина. Компания ѝ правят синовете ѝ – близнаците Стефан и Красимир. „Почти всеки уикенд ходя с децата я в чужбина, я някъде в страната“, коментира Деси в ефира на предаването „Преди обед“.

Съпругът на Деси Стоянова почина внезапно в края на ноември след масивен инсулт. Той си отиде от този свят едва на 57 години. Велислав Русев беше уважаван журналист с богат опит в медиите и кончината му бе същински шок за гилдията.

„Когато човек преминава през нещо такова, се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря на всички за разбирането и съпричастността“, коментира Деси след завръщането си на екран. Тя все още лекува скръбта си, като хора от екипа на „Преди обед“ издават, че журналистката често плаче извън ефир. Някои са на мнение, че тя се е върнала твърде скоро на работа и никак не ѝ лесно да се опитва да излъчва ведрост на екрана, което, разбира се, е особено трудна задача.

„Факт е, че когато си разтърсен до основи, продължаването напред не е лесно. Категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Нека ценим мига, защото в крайна сметка имаме само него“, сподели водещата при завръщането си в студиото.


Стоянова казва, че не си позволила да изпадне в депресия най-вече заради синовете си, които имали нужда от родителско рамо след загубата на баща си. Момчетата са в тийнейджърска възраст. Като по-малки били доста буйни и успявали да изваждат майка си от равновесие, но сега се превръщали в мъже и проявявали голямо разбиране към нея. Дори ѝ помагали в домакинската работа, за да не се претоварва.

Водещата и мъжът ѝ Велислав имаха дългогодишен брак. По време на трагедията той е бил сам в семейната им къща във великотърновско село, където прекарвал голяма част от времето си. През лятото се появиха слухове, че Стоянова и съпругът ѝ са в развод, защото не носят халките си, но журналистката отрече тези твърдения. Тя е категорична, че Русев е най-голямата ѝ любов и никога не е имала намерение да се разделя с него.


Четете още:

🔴 Двустайните апартаменти в този наш град удариха 1100 евро/кв. м

🔴 Ето как Гери от "Къртицата" омаяла Марто Нотариуса за час

🔴 Болно време удря България през следващите 96 часа, а аномалия витае около зимата и снега / КАРТИ

Източник: Ретро

Коментари

горе