Снахата на Маги Халваджиян с посинени скули?Кой посини снахата на Маги Халваджиян? Този въпрос си задават фенове на "Като две капки вода“ след снощния лайф, на който Алекс Енева се появи в доста странен вид. Хореографката на "Funky monkeys“ бе с посинено лице и видимо оттоци, които дори тежкият сценичен грим не е успял да скрие.

Светкавично се завъртяха различни конспиративни теории – от битов скандал, до нелеп инцидент по време на семейната почивка в Индия.

Най-вероятната причина за вида на бившата адреналинка обаче е скорошно посещение при дерматолога. 

Алекс видимо е уголемила устните си, които в естествения си вид са доста по-тънки. Твърде вероятно е и да се е подложила на неинвазивен лифтинг или друг вид интервенция, след която често се получават подобни насинявания по бузите и скулите.

Макар да са привърженици на хипи стила, във фамилията на Халваджиян често прибягват до модерните разкрасителни процедури на пластичната хирургия. Съпругата на Маги Халваджиян – Кремена, неотдавна също се подложи на няколко интервенции за опъване на кожата. Крайният резултат обаче не бе особено успешен, пише HotArena.


Четете още:

🔴 Жената на рапъра Dim4ou с тежки обвинения срещу него

🔴 Краси Радков захапа Илиана Раева още на старта на "Денсинг старс"

🔴 Цитиридис печели двойно повече, откакто не е в Би Ти Ви. Хилядарка на вечер

Източник: plovdiv24

Коментари

горе