Идва лято и 25 градуса в БългарияПочти летни температури през февруари се очакват в България. 

Потвърждават се прогнозите за очаквани пролетни температури към края на тази  седмица, като температурите до края на тази седмица ще се повишат и ще са между 10-15 градуса над климатичната норма, предаде Метео Балканс. 

На фона на прогнозите за очаквани циклони към края на февруари. Прогнозите към днешната дата (21.02) се изместиха към 27-февруари и 3 март.

Времето ще се задържи с разкъсана висока облачност, която в много райони ще намалее до слънчево време. В низините и котловините ще има условия и за намалена видимост, и там температурите ще се задържат по-ниски. По-приятно ще е времето над Дунавската равнина.

Температурите към 23, 24,25 и 26 февруари над Централна България и Горнотракийската низина ще надминат 18-19 градуса по Целзий. Възможни са и температури от над 23 градуса по Целзий.

След този период е много трудно да се прогнозира, поради динамичният характер на атмосферата и огромната разлика в температурите между Южна и Северна Европа. 


Четете още:

🔴 Земетресение в Нова телевизия: Падат глави

🔴 Сиромахов: Вече трети сезон това предаване върви без нито един зрител! Да им се чудиш на акъла на bTV защо продължават

🔴 Голяма излагация на Ники Кънчев в "Стани богат" по БТВ

Източник: Petel

Коментари

горе