ПРЕМАХНЕТЕ ЕЧЕМИКА ОТ ОКОТО СЪС СУРОВ КАРТОФ



Ечемикът на окото се появява вследствие на възпаление на мастна жлеза, разположена върху клепачите. Обикновено това състояние се свързва с развитието на бактерия от вида стафилококус ауреус, но въпреки това може да бъде породено от други фактори, като например стрес или хормонални проблеми.

Основните симптоми при появата на ечемик на окото са зачервяване в областта на клепачите, парене, подуване и други. Лечебният процес обикновено отнема около 20 дни, но за щастие съществуват някои натурални продукти, които да помогнат за облекчаване на състоянието в кратък период от време. Ето как да намалите болката и дискомфорта, причинени от ечемик на окото, с помощта на суров картоф.

Обелете натуралния продукт и го измийте добре. Нарежете го на кръгчета и поставете едно от тях върху засегнатата зона. Оставете го да подейства за няколко минути, след което го отстранете. Картофите притежават противовъзпалителни свойства. Те помагат за намаляване на подуването и зачервяването, причинено от появата на ечемик.


Четете още:

🔴 Спите ли с чорапи? Вижте какво разкрива това за вас

🔴 Вълнен конец около китката - Не е само поверие! Има си здравословно обяснение и то много логично!

🔴 Затвор без право на гаранция за българина, пребил младеж пред дискотека в Мурсия (Видео)





Източник: Фрамар





Коментари

горе