Според зодията: Какви са вашите братя и сестри



Всеки от нас има различни отношения със своите брат и/или сестра. Ако по принцип се разбирате с вашите, това означава, че семейните ви сбирки около Коледа и Нова година вероятно ще минат леко и без драми. Ако обаче между вас има напрежение в живота, възможно е то да ескалира точно в празничния сезон. Добре е да го имате предвид, за да го предотвратите.

Ето и какво трябва да знаете за вашите братя и сестри въз основа на техния зодиакален знак:

Овен

Ако имате брат или сестра Овен, значи си имате шеф в семейството, с когото обаче можете да си сътрудничите отлично. Хората от тази зодия са или най-важните фигури във фамилията около които се върти всичко, или приемат ролята на черната овца. Те са независими и горди, и ако не се чувстват добре дошли на семейната сбирка, няма и да я уважат.

Телец

Вашият брат/сестра Телец може да бъде голям материалист, но както цени вещите си, така цени много и отношенията си със своите най-близки хора. Можете да разчитате на Телеца, че ще ви подготви наистина хубав подарък за празниците, но ще очаква същото и от вас. Телците обичат хубавата храна и сигурно ще участват активно в приготвянето на празничното меню.

Близнаци

Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно сте усетили, че той/тя се движи между светлината и тъмнината. Силните и слабите моменти в живота му ще се редуват и вие ще трябва да свикнете с този факт. Ако сестра ви/брат ви е зодия Близнаци, за него/нея е нещо нормално да се откаже в последната минута от семейната сбирка – не го приемайте лично.

Рак

Раците са известни с това, че са много грижовни и семейно ориентирани. Ако имате брат или сестра от този знак, сигурно той/тя ви е като трети родител (дори да не е по-голям от вас). Той/тя усеща дълбоко вашите емоции и е загрижен за възпитанието ви. Той/тя винаги ще ви подкрепя, ще ви показва изхода в трудни ситуации и ще ви защитава.

Лъв

Лъвовете са страстни, емоционални и вдъхновяват всички около себе си. Те обичат да са център на внимание и за това предпочитат да стават домакини на семейните партита. Те обичат всички дейности, които обединяват близките им. Проблемът им е, че често вкарват излишна драма в отношенията си с другите, включително и по празници с роднините.

Дева

Ако вашият брат/сестра е трудолюбива Дева, то значи си имате човек в семейството, който ще създаде празнична атмосфера в дома си до най-малкия детайл, а след партито ще почисти всичко. Девите са предани към своите близки, но понякога са дребнави. Ако не обръщате внимание на тяхното мрънкане, няма да си развалите настроението по празниците.

Везни

Ако имате брат или сестра Везни сигурно обожавате да общувате с него/нея, защото той/тя ви вдъхва едно спокойствие, убеждавайки ви, че всичко в живота ви върви по план. Везните не обичат конфликтите и напрежението, така че семейните вечери с тях винаги минават леко и приятно. Те са любвеобилни натури и ценят времето, прекарано с близките им хора.

Скорпион

Скорпионите са умели в разкриването на тайни, така че ако нещо не е наред с вас, вашият брат или сестра от тази зодия ще го усети пръв. Хубавото е, че винаги можете да разчитате на него/нея да проведете задълбочен разговор за всичко, което ви притеснява в живота ви. Скорпионът ще отдели време, за да ви изслуша и ще ви предложи свои специфични съвети.

Стрелец

Брат ви/сестра ви от зодия Стрелец сигурно е много забавна и остроумна личност, която става душата на компанията по време на семейните вечери. Възможно е обаче понякога той/тя да се държи твърде арогантно. Стрелците обичат ролята на учители и ще искат да поучават членовете на фамилията си по различни теми, без съветите им непременно да са желани.

Козирог

Братята и сестрите от зодия Козирог са консервативни и искат всичко да става по техния начин. Те са практични, разумни и отговорни и ще ви бъдат опора в трудни моменти, а освен това ще ви дават наистина добри съвети. Те ценят традицията, така че всички семейни събирания ще минават под знака на традицията и ще са добре планирани до последния детайл.

Водолей

Вашият брат (или сестра) от зодия Водолей най-вероятно държи семейството ви да се събира често и отношенията в него да са хармонични. Той сигурно се старае всички да сядате заедно около масата и да водите смислени разговори. Хората от тази зодия са склонни да се отцепят от семейството, само ако не им се разрешава да изразяват истинския си поглед към света.

Риби

Рибите са мечтатели, които обаче са много адаптивни и отворени към промяната. Те понякога се нуждаят от помощ, за да се придържат към рутинните процедури, така че трябва да ги насърчавате, ако искате да ви помогнат в приготовленията за празниците. Ако имате брат или сестра Риби, помогнете им да си създадат структура в живота. Научете ги да планират.


Четете още:

🔴 Родопчанин към гурбетчиите, които се фукат с богатство: Аз не съм вече цървул като вас, но искам да се похваля!

🔴 Никога не пълнете резервоара до дупка - митове и опасности

🔴 Течна бомба с ефекта на 3-дневно гладуване: измита всички отрови от тялото, премахва главоболие и умора





Източник: tialoto





Коментари

горе