Юксел Кадриев в траур, погреба чичо си  





Юксел Кадриев загубил чичо си – брат на баща му Феми, споделят негови съграждани от Оряхово. Новината разстроила тв водещия, който не се бил виждал с роднините си дълго време.






Семейството на Юксел продължава да живее скромно в крайдунавското градче, въпреки че синът им отдавна се е установил в София. Гина и Феми – майката и бащата на новинаря, не желаели да го притесняват по никакъв начин и се чувствали добре в родния си край. Мъчно им било единствено, че рядко се виждали с него и внучката си Габриела, която била най-голямата им гордост.






Когато водещият се раздели скандално със съпругата си Бонка и взе родителските права върху тогава малката Габи, майка му Гина се бе преместила за известно време в София, за да може да помага в отглеждането ѝ и да върти домакинството. Когато Габриела станала самостоятелна млада дама, майката на новинаря се върнала в родния град. Въпреки че с мъжа ѝ нямали първокласни удобства, живеели добре, а често съгражданите на Юксел виждали баща му да ходи усмихнат из центъра на града.






По всяка вероятност Кадриев подпомагал родителите си финансово, защото макар да били работливи хора, пенсиите им не били изобщо високи, разказват запознати от Оряхово.
В малкото и бедно градче телевизионерът ходел все по-рядко. Когато имал възможност, второто му любимо място след бащиния дом бил хълм с приказна гледка, където обичал да остава сам. Винаги намирал време и за приятелите си от детството, които са категорични, че животът в столицата и работата в телевизията изобщо не са го променили.






Четете още:

🔴 Гурбетчийки изплакаха: По-добре да береш ягоди в чужбина, отколкото да си висшист в България

🔴 ЛИЧНА ДРАМА: Докараха баща си до просяшка тояга, а после го зарязаха да живее в чуждо мазе

🔴 Когато нямаше олинклузив и ядяхме филии на плажа





Източник: Ретро





Коментари

горе