Къде изчезна Кашпировски?



Преди милиони жители на Русия, а и в чужбина, се събираха пред екраните на телевизорите в очакване на чудо. Чудото се случвало.

Анатолий Кашпировски бе познат на всички. Славата го връхлита, когато по националната телевизия на СССР започнали да предават „Сеанси за здравето на лекаря-психотерапевт Анатолий Кашпировски“. Този човек провокирал същинско боготворене.

Той давал рецепти, лекувал болести, оправял спрели часовници и т.н. В един момент Кашпировски изчезва от екрана. Какво се случи?

Преди да ви дадем отговор на този въпрос, ще ви разкажем малко за него.

Анатолий Кашпировски е роден в Украйна през 1939 г. Когато започнала войната, баща му отишъл на фронта, а семейството било евакуирано в Казастан. През 1962 г. Анатолий завършва медицински институт. След това 25 години работил в психиатрична болница.

Първото предаване с него е реализирано през 1989 г. по Първа програма. Сеансите му се гледали дори във Виетнам, а в Полша му връчват специална награда на полската телевизия – премията Wiktory.

През 1993 г. Кашпировски става депутат в Държавната дума. След две години излиза от фракцията си. През 1995 г. взема участие в преговори с терористи в Буденовска. Успява да хипнотизира част от тях, но не всички. Дълго време води беседа с терористите. След това дори написва книга по темата.

Както сам Кашпировски обяснява, той оказва психологическо въздействие върху физическите нарушения в тялото. Същността на неговия метод е да настрои системата за саморегулация на организма, след което започват да се изработват необходимите вещества, позволяващи да се овладее болката.

Историите за чудодейно изцеление са невероятно много. Има хора, разбира се, които не усещали ефекта от сеансите на Кашпировски. Техният глас обаче бил заглушаван от възхищението на множеството.

Днес Кашпировски е на почти 79 години. Той изглежда прекрасно, чувства се добре и продължава да лекува хора. Екстрасенсът може да бъде видян в бившите съветски републики, но сега неговите сеанси се наричат творчески срещи или конференции. В САЩ, където живеят неговите внуци и син, той също устройства подобни събития.

Феновете на Кашпировски може да следят неговите изяви в Instagram. Освен това той има канал в YouTube.
 



Източник: profit

Следваща статия:
Светът на златните момичета с 1 селфи и 1 дума

Коментари

Видео на деня

горе